Lees meer…

Hi lieverds!

Vorige week reisde ik af naar Waalwijk voor een gezellige avond op het hoofdkantoor van Fred de la Bretoniere! Fred had een groepje bloggers uitgenodigd voor een rondleiding en borrel en dat maakte mij natuurlijk heel nieuwsgierig!

Het hoofdkantoor is súpergroot! Het zit vol met designruimtes, kantoren, archieven en ruimtes waar de toekomstige collecties staan uitgestald. Oh en een ENORM magazijn!

Fred is inmiddels 69 jaar en runt het bedrijf nog steeds met een grote dosis passie. Enthousiast vertelde hij over de volgende stap binnen het bedrijf: de luxe Gold collectie. Ik ben benieuwd!

Na de rondleiding was er een verrassing: Patrick de kok was midden in het magazijn bezig met heerlijke hapjes en broodjes. YUMMY! Verder was het hele magazijn omgetoverd tot super coole huiskamer. Inclusief haardvuur op de televisie, haha!

Zo gezellig!

Na de borrel werden we opnieuw verrast! We mochten namelijk ons favoriete item uitzoeken bij de Fred de la Bretoniere winkel in Den Bosch. Ohlala, fashion heaven!

Tot slot moest ik natuurlijk nog even op de foto met Fred, haha!

En met de hele groep bloggers!

En nu is het tijd om jullie te verrassen! Ik kon het niet laten om deze superleuke avond te filmen voor mijn nieuwe youtubekanaal! Dat geeft natuurlijk een beter sfeerbeeld dan alleen foto's. 😉

Tot volgende week!

Liefs,
Marloes

PS // ik zou het super awesome vinden als jullie je abonneren op mijn youtubekanaal, zodat jullie op de hoogte blijven van nieuwe filmprojecten voor mijn blog (http://thestylesandwich.com). Abonneren kan HIER, thanks! XXX