A trip down memory lane… Inclusief Fashion Week-foto’s!

Hey meiden!

Een jaar geleden zat ik middenin het grootste avontuur van mijn leven: Ik woonde 6 maanden in pretty Parijs en leerde Frans op een internationaal taalinstituut. Zó leuk! Voor mijn blog van deze week, leek het me leuk om my favorite snapshots te laten zien…

 


In dit prachtige roze huis woonde ik. Stiekem had ik altijd al in een roze huis willen wonen, dus ik was helemaal gelukkig. Ik zat in een Algerijns gastgezin waar ik dus alleen Frans kon praten. Lastig. Verder woonden er nog zes internationale studenten in het huis. We woonden met ongeveer twaalf mensen. Fun, fun!
 


Nora was één van mijn huisgenootjes. Gelukkig was ze Nederlands en konden we samen pepernoten eten en dromen over stroopwafels 😉
 


Met Valentijnsdag gingen we met een aantal studenten uit ons huis wat drinken omdat we allemaal nét single waren. Het bleek dat relaties toch best lastig zijn als je in het buitenland zit. We hebben er een supergezellige avond van gemaakt!
 


Oeh la la, Paris Fashionweek! In Parijs was ik modeverslaggeefster en mocht ik frontrow aanwezig zijn bij een aantal shows. Whaa!
 


Ook had ik het geluk om aanwezig te zijn bij de Elie Saab show. Daar maakte ik deze foto waar ik stiekem best trots op ben…
 


Ook backstage was ik welkom!
 


Lacherige momenten met mijn Taiwanese en Nederlandse huisgenootje!
 


Cheers! In één van de clubs kregen mijn vriendinnen en ik gratis flessen champagne van de club, happy us!
 


Heerlijk uit eten met een groep Nederlandse en Belgische schoolgenootjes. Het was zo fijn om onze eigen taal weer een avondje te kunnen spreken.
 


Eindeloos cappuccino’s drinken in de mooie straatjes van Le Marais…

 


Zó mooi! Parijs, ik hou van jou!
 


Ik ben nog steeds smoorverliefd op Parijs en probeer iedere drie maanden terug te gaan. Volgende week ga ik weer een paar dagen en ik kan echt niet meer wachten!

Is Parijs ook jouw droomstad of kies jij voor een andere plek?

Liefs,
Marloes