Lees meer!

Hi lieve meiden!

Afgelopen maandag was het FEEST, want ik was jarig! Pfoe, 20 jaar alweer. Eindelijk geen tiener meer! Echt zó'n raar gevoel! Ik vierde het heerlijk rustig met heel veel taart en gezellige mensen. Ohja, en ik kreeg een contract bij Fashiolista Agency! In mijn vorige blog vertelde ik al dat ik daar tijdelijk zou gaan werken, maar een paar dagen geleden kreeg ik een vaste functie aangeboden. Daar ga ik dus werken tot september, yay!

Jeetje, wat veel veranderingen in 1 week. Kijk je mee naar mijn fotodagboekje?

Deze mooie sneakers kocht ik bij Fred de la Bretoniere en ik ben er zó blij mee! Mijn nieuwe lenteschoenen! 🙂

Bloesembomen! De lente is echt mijn favoriete seizoen.

Toetjes zijn fijn!

En… Toen was ik jarig, yay!! Zondag vierde ik het met mijn familie en ging ik 's avonds uit eten met mijn ouders, broer en mijn vriend Michael. Supergezellig! Maandag was ik écht jarig en zat ik de hele dag op kantoor, ook gezellig! 😉 Daarna ging ik met Michael heerlijk impulsief uiteten in Amersfoort.

Omnomnom!!!

Ik plaatste deze foto's met ballonnen op mijn blog TheStyleSandwich.com en kreeg superlieve verjaardags-reactie. Toen voelde ik me extra jarig!

Ons kantoor-hondje Lola rent de hele dag rond en is volgens mij echt het gelukkigste hondje van Amsterdan. Ze krijgt zó veel aandacht, haha! Op mijn verjaardag kwam ze heel vaak op mijn bureau zitten: lief!

Ohja, ik kreeg deze week een pakketje van New Look binnen met deze bootcut jeans. Zelf ben ik echt fan van dit soort spijkerbroeken, zeker in combinatie met hoge hakken en een mooie blouse. Helemaal blij mee!!

Tot volgende week weer!

Liefs,
Marloes