Check de favoriete hoeden van Marloes!

 

Hi there!

Laat ik vandaag eens beginnen met de wereld te veranderen. Doe jij mee? 

Ik vind namelijk dat mensen vaker hoedjes zouden moeten dragen. Ja, echt! Want geloof mij, je outfit is nóg cooler met een mooie extra eyecatcher. Het liefste zou ik ze iedere dag dragen… maar hoe doe je dat dan?

Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn hoedjes met mijn outfits combineer. Ready, set, go!

Voilà, dit is mijn brede hoed van River Island! Deze outfit droeg ik toen ik in Parijs was voor een aantal modeshows. Daarom zag ik er zo ehh… ingewikkeld uit. Ik vond de hoed eigenlijk wel bij het geheel passen. Het maakte het net wat completer. Doordat mijn schoenen en tas ook zwart waren, klopte het mooi bij elkaar. Ook vond ik het mooi dat de hoed en de kraag van mijn jasje allebei zo breed waren. Hierdoor bleef het toch iets meer in evenwicht. Like!

Mijn lievelingshoed! Deze kocht ik bij H&M. Ik ben gek op bordeauxrood, dus liet ook hier de kleur van mijn hoed terugkomen in mijn outfit. In het begin vond ik deze tint heel moeilijk combineren, maar ik heb besloten lekker lui te doen: zwart, grijs en no prints allowed. Ik ben er helemaal blij mee! Hmmm, ik denk dat ik dit morgen maar weer eens aan ga doen 😉

Oooohh hier was ik in Londen! Ik ben echt gek op die stad. Dit bescheiden hoedje komt van H&M en heb ik laatst (helaas!) in de trein laten liggen. Zo stom! Ik mis hem nog iedere dag…

Met alle laagjes en lengtes vind ik dit eigenlijk wel een heel leuke en speelse look geworden. Het hoedje maakt het iets eigenwijzer en héél toevallig paste deze outfit ook nog eens bij de telefooncel. My life is complete. 

Hoe zou jij hoedjes combineren? En draag je ze vaak?

Tot volgende week!

Liefs,
Marloes

Pssst, in de tussentijd kun je me op Twitter en Instagram volgen!