Favo Instagram accounts

Hi girls,

 

Wat is dat toch met Instagram? Niemand schijnt een bad hair day te hebben, al het eten lijkt ineens fotogeniek en het zonnetje schijnt altijd. Of ehh, ligt dat laatste aan al die filters?

 

En precies door al die redenen is het zo verslavend! Ohhh ik kan niet stoppen met het checken van nieuwe foto’s 🙂 En het steeds uitproberen van ál die filters is ook moeilijk te weerstaan. I’m addicted!

 

Daarom deel ik vandaag mijn favoriete Instagram-accounts met jullie. Want die verdienen alle aandacht!

 

 

#1: @BillieRoseBlog
Rosanna is één van mijn favo bloggers, mét een jaloersmakend Insta-account! Mooie reizen, heerlijke lunches en prachtige outfits komen allemaal voorbij met dezelfde zachte filter. Perfectie!

 

 

#2: @ItsChubster
Over dit hondje kan ik maar één ding zeggen: Ik wil hem!! Zó cute. Chubster is het hondje van modejournaliste Tess van Daelen en mag mee naar alle mode events. Lucky dog! En ja, hij heeft zijn eigen account. Awesome!

 

 

#3: @BitterSweetColours
YAY, felle kleurtjes! Dit account van blogger Veronica brengt een heerlijke dosis vrolijke zomerfoto’s met zich mee. Bloemen, aardbeien, stranden en…. Macarons (!!) vrolijken iedere druilerige dag op. Oh en haar blog is ook een aanrader!

 

Psst…. Als je dan toch nieuwe instagram accounts gaat volgen, check die van mij dan ook even! #HintHint 🙂 Come and find me @StyleSandwich! En volg je CosmoGIRL! al via @Cosmogirl_NL? 

 

 

Tot volgende week!

 

Liefs,

Marloes