Check Marloes haar favo items!

Hi there!

Gaan jullie deze zomer op vakantie? Ik ga eigenlijk nooit weg, omdat ik iedere zomer stage loop. Dan vind ik het zo gek om ineens een week vrij te nemen 😉 Maar deze vakantie heb ik iets heel leuks om naar uit te kijken! 

Dinsdag werd ik ineens verrast met een mailtje van onze Fashion Director van Fashiolista: we gaan op bedrijfsuitje naar Kreta!! Hóe cool?

Dus: het is tijd voor een perfecte zomergarderobe! Ik ben op jacht gegaan naar de ultieme must-haves voor dit seizoen. Ready, set, go!

Hóe perfect is deze trui voor die koele zomeravonden? LIKE! Oh en het rokje op de rechter foto moet ik gewoon hebben. Zo’n mooie kleur!

Kimono’s duiken ineens overal op. Hebben jullie dat ook al gemerkt? Ik vind deze print vooral geweldig. En als het koud wordt, kun je hem natuurlijk stiekem als dekentje gebruiken 😉 De rechter shorts vind ik ook echt een must-have. Vooral als je benen wat bruiner zijn. Maar dat komt op Kreta wel goed…

Ohhh save the best for last, right? Deze twee mooie looks zijn echt mijn favorieten. Het bloemenpakje vind ik PERFECT en het witte jurkje zou perfect zijn voor het feestje dat ik vanavond heb. Ahh waarom is mode zo leuk? 

Nu heb ik zin om te winkelen!!

Tot volgende week!

Liefs, 

Marloes