Wat zijn haar favo zomerlooks?

Hi girls!

Ohh wat hou ik toch van die heerlijke, witte outfits! In de zomer huppel ik graag rond in mijn witte jurkjes met bijpassende sandaaltjes. Dat geeft zo’n extra zomergevoel! Het enige nadeel? Aan het einde van de dag heb ik áltijd een prachtige vlek op mijn lievelingskleding… Oeps! 😉

Vorige week deelde ik mijn favo looks met denim shorts, maar vandaag is het tijd voor All White Everything! YES YES YES.
 

 

Camilla van intothefoldfashion.com is een 18-jarige blogger uit het prachtige Londen. Dagelijks verrast ze haar lezers met de allermooiste outfits. Wauw, wat ziet zij er altijd chic uit!

Voor deze look combineerde ze allerlei lichte, crème-achtige tinten. Veel laagjes, veel mooie stoffen en vooral een jaloersmakende jas! Hebben!!

 

Daar is ze weer: Julie van SincerelyJules.com! Ja, mijn favoriet hoort echt in dit rijtje thuis. Uiteraard is zij, naast die denim shorts, ook gespecialiseerd in de witte looks. Whoa, this girl does it all.

 

Marianna van Mariannan.Costume.fi viel mij op met haar romantische versie van de lichte look. Het jurkje is zó cute! Perfect voor een zomerse date.

Wat vinden jullie van deze looks? En kenden jullie deze bloggers al?

Tot volgende week!

Liefs,
Marloes