‘En toen zat ineens alles tegen….’

Hey girls!

 

Beginnen jullie ook al aan het nieuwe jaar te wennen? Ik wel hoor! Ik vind het zo fijn! Al die nieuwe kansen en coole avonturen die eraan zitten te komen… Bring it on!

 

Toch wil ik vandaag even sentimenteel doen en terugkijken op mijn avonturen van 2013. Ik woonde een paar maanden in Parijs, liep een supercoole stage in Amsterdam, begon aan een modestudie, leerde mijn grote liefde kennen en toen zat ineens alles tegen… Ben je nieuwsgierig? Dat dacht ik al. Daarom heb ik vandaag een “Dit was mijn 2013”-blog! 

 

 

JANUARI // Vlak na de jaarwisseling in Nederland stapte ik weer in de trein om terug te gaan naar mijn gastgezin in Parijs. De laatste 2 maanden van mijn taalcursus Frans begonnen en ik beleefde het ene avontuur na het andere. Zo namen jongens die we in de metro hadden ontmoet ons mee naar een super exclusief feest met alleen maar overdreven uitgedoste Afrikaanse mensen, haha!

 

 

 

FEBRUARI // Deze maand nam een enorme dosis mode met zich mee: PARIS FASHIONWEEK! Ook dit keer was ik weer aanwezig om shows en streetstyle vast te leggen voor mijn oude stageplek: Fashiolista.com. De foto hierboven maakte ik buiten bij Chanel en is nog steeds één van mijn favorieten. Stiekem best trots op… 😉

 

 

MAART // Vlak na Fashionweek was het tijd om terug te verhuizen naar Nederland en alles wat ik had opgebouwd in Parijs, achter te laten. Niet erg, want ik ging stage lopen bij PUUR PR, YAY! Nog een hoogtepunt? Mijn verjaardag; ik werd 19!

 

 

APRIL // Deze maand blogde ik dagelijks op mijn modeblog The Style Sandwich en begon ik mijn blog persoonlijker en diverser te maken: niet alleen fashion, maar ook beauty!
Op een heel impulsief moment schreef ik mij in voor een studie Fashion&Branding aan het Amsterdam Fashion Institute. Ik hoopte dat ik door deze ronde zou komen en uitgenodigd zou worden voor de intakes…

 

 

MEI // Ik ging voor het eerst naar LONDEN! Oud-huisgenootje Nora en ik besloten Flo, vriendin uit Parijs, op te zoeken in haar nieuwe woonplaats. 3 dagen non-stop lachbuien, winkelsessies, toeristische hotspots en avondjes uit. Bovendien werden we opgesloten in een hostel dat er toch wel heel vreemd uit zag…

 

 

JUNI // Op 1 juni leerde ik mijn grote liefde Michael kennen. We reisden sinds half maart iedere dag met dezelfde trein naar Amsterdam en zagen elkaar dus dagelijks op het Hilversumse station. Op een zaterdagavond kwamen we elkaar tegen tijdens het uitgaan en inmiddels zijn we al 7 maanden verliefd
Ook werd ik samen met een aantal andere journalisten door kledingmerk New Yorker verrast met een superleuk boottochtje door Amsterdam. FUN!
Bovendien sprong ik een gat in de lucht toen ik op intake mocht komen bij het AMFI. Op een zaterdagochtend was het zover: ik deed mijn uiterste best tijdens de opdrachten en het gesprek en een week later hoorde ik dat ik was toegelaten: WIEHOO!

 

 

JULI // Het was weer tijd voor Amsterdam Fashion Week! Vriendin Helena en ik konden het niet laten om ons uit te leven in het fotohokje van Ilovefashionnews 😉  

 

 

AUGUSTUS // Dit was een vreemde maand waarin ik vooral bezig was met het afronden van mijn stage, het inkopen van schoolspullen en het beginnen van mijn studie aan het Amsterdam Fashion Institute. Zó spannend!!

 

 

SEPTEMBER // Hoewel ik súperdruk was met mijn deadline voor mijn Stijlboek voor school, vertrok ik naar Parijs voor 3 dagen Fashionweek. Deze foto van model Saskia de Brauw staat nu met trots in mijn portfolio. 

Toch merkte ik dat ik misschien niet helemaal op mijn plek zat op school. Zonder te klagen hield ik vol, maar ik had er stiekem weinig vertrouwen in. 

Deze maand werd ik ook uitgekozen als één van de nieuwe bloggers voor CG! 🙂 
 

 

OKTOBER // Rokjes, rokjes, rokjes; in oktober droeg ik niets anders! Ook had ik slapeloze nachten door school. Ik heb nog nooit zoveel stress gehad.

 

 

NOVEMBER //  Op 2 november maakte ik een grote beslissing: ik stopte met mijn studie aan het Amsterdam Fashion Institute. Heel lastig, want ik had echt het gevoel dat ik had gefaald en niets kon. Na een week ging ik uitzendbureaus langs en stelde ik een plan op voor dit tweede tussenjaar. Al snel had ik een oplossing: ik ging fulltime werken in het restaurant waar ik al werkte en zou de rest opvullen met bloggen.

 

 

DECEMBER // Wát een fijne maand! Ik had mijn “nieuwe” leven eindelijk weer op een rijtje en had reisjes naar Parijs en Londen op de planning. Whiiiieee fun fun! Na mijn reisje naar Parijs met Helena, was het tijd voor mijn eerste kerst met mijn vriend Michael! Vlak daarna vertrokken Michael en ik naar Antwerpen voor een fijn weekendje en toen was het ineens al Oud&Nieuw.

2013 // Een jaar met véél veranderingen, veel nieuwe mensen, veel avonturen en veel mooie herinneringen!

2014 // Dit wordt een jaar met een studie die ik hopelijk wél volhoud en verder veel verassingen. Ik ben er klaar voor! 

 

Hebben jullie ook al zo’n zin om 2014 te rocken? We can do this!

 

Pssst, maandag heb ik mijn allereerste red carpet event, súper spannend! Keep you posted… 😉

 

Liefs, 

Marloes