Lees meer!

Hi lieve Cosmogirls, hoeveel paaseitjes hebben jullie op?

Vandaag heb ik een XXXL fotodagboek over de afgelopen week voor jullie! Ik bezocht de VIP-opening van Forever 21 met mijn allerbeste blogvriendinnen. Zo gezellig!

Ook maakte ik outfit foto's aan de Amsterdamse grachten, bewonderde ik ons gigantische paas-ei (inclusief enorme bonbons en versieringen: YUM!) en ging ik op bezoek bij een persbureau.

Ben je klaar voor een overload aan foto's? Let's go!

 

WAUW, Amsterdam is zo mooi! Dit is het uitzicht vanuit ons kantoor. Ik mag echt niet klagen. 🙂

 

 

Hoppa, op naar de Forever21! Zo'n eerste winkel in Nederland moet natuurlijk goed gevierd worden, dus werd een grote groep pers uitgenodigd voor een winkelfeestje. Fun, fun, fun! Mijn Blogger Best Frieds en ik waren natuurlijk helemaal gelukkig. OMG, een fotohokje? Dat was onze hotspot!

 

 

4800 vierkante meter: zo groot is de Forever 21! Ik was even in shock (en vlak daarna een beetje verdwaald), maar dit betekent wel dat je héél veel items hebt om uit te kiezen. Like!

 

 

Samen met lieve Nanne van Fashiable.nl! Ik had haar al best lang niet gezien, dus we hebben gezellig bijgepraat! 🙂

 

 

Omnomnom! Dit ijsje kon ik natuurlijk niet afslaan.

 

 

Met de bloggers!

 

 

Store details: Ik vind de details in de winkel zo leuk. Echt een fijne sfeer!

 

 

Het was DRUK!

 

 

But first… let us take a selfie!

 

 

En toen was het vrijdag!

 

WKND RULES: Ik kon echt niet wachten tot het weekend. Ik had 3 dagen relaxen op het programma staan en daar was ik echt aan toe.

 

YES, chocola! Dit paasweekend heb ik iedere dag tot 12 uur geslapen en de rest van de tijd doorgebracht met eten, bloggen en genieten. Ohhh zo heerlijk om schaamteloos lui te kunnen zijn…

 

 

Het zonnetje maakte het weekend perfect.

 

 

SUNglasses: Daarna was het weer tijd voor het normale leven. Op dinsdag ging ik na mijn werk langs bij een persbureau en daar spotte ik deze supercoole zonnebrillen. Ze zijn van Boohoo en I love them! Echt perfect voor de festivals van deze zomer.

 

 

Fashiolista bestaat bijna 4 jaar, daarom kregen we op kantoor kregen we een cadeautje van ModeMusthaves: deze Fashiolista-shirts! Whaaaa! Het hele team heeft nu hetzelfde outfit, haha! 😉

 

 

Yummm, 's avonds kwam ik doodmoe en uitgehongerd thuis. Dat vroeg om een schnitzel, véél groente en een beetje rijst. Heerlijk!

 

BLOG: En de dag sloot ik af met bloggen voor mijn blog TheStyleSandwich. Ik schrijf steeds vaker artikelen vooruit zodat ik minder hoef te stressen als het even niet uitkomt. Veel beter zo. 🙂

Nou girls, dit was mijn week! Hebben jullie al plannen voor de allereerste Koningsdag? Ik denk dat ik ga schuilen voor de drukte en lekker naar het strand vlucht. Dat klinkt eigenlijk best goed…

Liefs,

Marloes