Hoe was haar week?

Hey ladies!

Ik ben er nu al achter dat 2014 een super awesome jaar is. Eerlijk gezegd vind ik dat we al onze excuusjes moeten verbranden en iedereen moeten laten zien hoe geweldig we zijn. Toch?
WHO RUN THE WORLD?

 

Mag ik dan nu een applaus voor mijn nieuwe en súper comfy sneakers van Ugg? Eerlijk gezegd wist ik niet dat Ugg ook dit soort fijne schoentjes heeft, maar nu ben ik helemaal fan!

 

Deze week gebeurde iets héél cools: Ik stond voor het eerst in een tijdschrift. Mijn blog werd door een tijdschrift op #4 in de top 15 van opkomende blogs geplaatst. YES.

 

Dat vroeg om een speciaal ontbijtje om het te vieren. Ik haalde granaatappelpitjes, verse ananas, yoghurt en optimel en zat helemaal gelukkig op de bank!

 

De dag erna vertrok in naar Amsterdam! Één van mijn huisgenootjes uit Parijs woont nu in Amsterdam samen met mijn oud-klasgenootje van het AMFI. Super gezellig dus om naar hun studentenhuisje te gaan!

Dit weekend hadden we een cool feest op de planning staan, maar we gingen eerst knus met z’n allen avondeten. Na iets te veel wijn kwamen we ineens op heel vage en filosofische onderwerpen. Na een tijdje konden we niet meer stoppen met lachen!

 

Jaja, beste feest van de maand! Please Don't Tell vierde het 10-jarig bestaan van Amsterdam Fashionweek en die combinatie is natuurlijk hemels. Prachtige avond gehad!

 

O ja, check deze modellen. HOE COOL?!

 

En daar is ie dan: mijn favo outfitje van de week! Ik heb mijn vintage leren shorts opnieuw ontdekt en die moest natuurlijk samen met mijn fijne trui die ik in september had gekocht maar (oeps) nog nooit aan had gehad…

Bye bye girls!!

 

Liefs,
Marloes (blog)