Lees er alles over!

Hiii girls!

O je wil niet weten wat er de afgelopen dagen is gebeurd! Zoals je waarschijnlijk kon lezen in mijn eerdere blogs, was ik werkloos én studieloos, dus begon ik fulltime te bloggen.
Maar… vorige week donderdag kreeg ik ineens een mailtje van mijn oude stageplek: Fashiolista.com! Ze vroegen of ik tijd en zin had om bij hun op kantoor te werken aan een nieuw project: de blogger database.

Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Een dag later kwam ik op gesprek en maandag kon ik beginnen. Ik zit de komende weken fulltime op het kantoor van Fashiolista Agency, zo leuk. Wiehoo, nieuw avontuur!

YUMMY: chocolate chip cookies! Ik denk dat ik niet de enige ben die hier verslaafd aan is.

Ik plaatste een artikel op mijn blog TheStyleSandwich.com met tips voor leuke cadeautjes! Dit Teen Vogue Handboek lijkt me zo cool!

Op een doordeweekse dag vertrok ik met mijn vriend Michael naar het zuidelijke Helmond waar het toneelstuk De Ingebeelde Zieke in prèmiere ging. Michael had een deel van de muziek gecomponeerd en ik was trots. Enne, hoe cool is de locatie?! Het kasteel was zo mooi.

De dag erna bracht ik in mijn comfy outfit door met mijn laptop en liters thee!

En toen was het alweer vrijdag en ging ik naar Amsterdam! Daar had ik om 11 uur een meeting bij Fashiolista, waar we mijn nieuwe avontuur doorspraken. Een half uur later stond ik weer buiten en besloot ik in mijn eentje Amsterdam te gaan verkennen.

Heerlijk om af en toe een middagje alleen te zijn! Het zonnetje begon al snel extra fel te schijnen en Amsterdam zag er steeds mooier uit. De grachtjes blijven gewoon mooi.

Inmiddels ben ik al een halve week aan het werk voor Fashionlista Agency. Het bevalt me zo goed.

Volgende week krijgen jullie weer een nieuwe update! 😉

Liefs,
Marloes