Marvy over haar zusje, de Gay Pride, kokoswater en b-day wishlist!

Gooi de zusjes Rieder bij elkaar en we hebben altijd een gezellig avond. Dat was het dus ook afgelopen donderdg. Mijn vader vierde zijn verjaardag en zijn s’avonds met de fam gezellig uit eten geweest in Utrecht.

Op de een of andere manier lukt het mij en mn zusje nooit om helemaal normaal te doen. Hahaha… Heerlijk om af en toe gewoon de boel op stelten te zetten en keihard te lachen.

Toen we jonger waren is dat wel eens anders geweest. Dan konden we elkaar echt achter het behang plakken. Al moet ik zeggen dat je weleens van die ‘horror stories’ hoort over zusjes, dat hebben wij gelukkig nog nooit gehad.

Vorige week was de Gay Pride in Amsterdam. Ongeveer 80 versierde boten met dansende mensen voeren door de grachten. Ik heb een paar keer meegevaren met de parade, maar dit jaar was ik met mijn lieve vriendjes op een boot aan de zijkant van de gracht.

Zo konden we alle boten langs zien varen. De een nog meer uitgedost dan de ander, echt heel gaaf om te zien.

Over Amsterdam gesproken, ik was gisteren in Amsterdam voor een aantal afspraken en toe kwam ik dit bankje tegen, gaaf he?! Hij is helemaal gemaakt van mozaïek. Het bankje maakt volgens mij deel uit van een kunstproject, want er staan meerdere bankjes op een rij en telkens staan de bankjes in een andere straat. Nu staan ze in de Van Baerlestraat.

Tussen de afspraken door kon ik het niet laten om even bij Skins Cosmetics naar binnen te lopen. Echt een van favoriete winkels! Daar kwam ik deze producten tegen. Zonnebrandcrème! Het ziet er niet alleen heel erg leuk uit, het ruikt ook heerlijk en het meest belangrijke; Het is een product op natuurlijke basis. Ik probeer zoveel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken. Mijn huid reageert daar heel goed op.

En ja, ik heb het ook meegenomen, want vorige week schreef ik nog dat ik droomde van vakantie, deze week ga ik toch kijken of ik tussendoor een paar dagen weg kan. Even ergens een paar dagen in de zon zitten. Telefoon uit, geen mails, gewoon even nergens aan denken, behalve aan het feit dat ik me goed moet insmeren! 😉

Een ander natuurlijk product dat ik graag drink is Kokos water! Volgens mij heb ik er in een andere blog wel eens iets iets over geschreven, maar ik weet het niet meer zeker. Er is overigens wel veel verschil in kokos water. Ik houd er van als het een beetje zoet is. Dit flesje heb ik gehaald bij Bagels&Beans. Is kokos gezond? Ja, echt wel. In Azië wordt de kokospalm niet voor niets de ‘Tree of Life’ genoemd.

Na de lunch nog even door naar mijn afspraak bij meiden van PR bureau Dijksman Communicatie. Altijd super gezellig daar en een snoepwinkel tegelijk, want ze hebben de mooiste spullen liggen. Zo ook deze mooie sjaal van Lacoste en deze super gave portemonnees! Welke kleur vinden jullie het mooist? Ik weet al wat ik voor mijn verjaardag wil .

Xoxo Marvy