Marvy over de vitamin spray, avocado en een tweet van Nicolette van Dam.

Eindelijk mooi weer buiten, dat doet een mens goed. Wanneer de zon begint te schijnen heb ik het idee dat we ook een stukje aardiger tegen elkaar zijn. Lontjes zijn niet zo heel kort meer en gezichten staan een stuk vrolijker. ?Dat merk ik ook bij mezelf. Ik heb jammer genoeg nog geen vakantie, dus ik sta iedere ochtend weer vroeg naast m’n bed. Maar het opstaan gaat echt veel gemakkelijker, omdat de zon schijnt en het lekker warm is.

Afhankelijk van het weer gebruik ik ook verschillende producten voor mijn gezicht. Zo gebruik ik bijvoorbeeld nu de Vitamin Spray en de Sun perfection fade treatment van hannah. De Vitamin Spray heb ik overigens altijd in m’n tas zitten en spray ik gedurende de dag als verfrissing op mijn gezicht.

Ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar wanneer het warm is, heb ik ook trek in hele andere dingen dan wanneer het koud is. In de winter vind ik havermout in de ochtend heel lekker, maar daar moet ik nu niet aan denken. Ik heb vanochtend bijvoorbeeld rijstwafels met avocado, tomaat en kipfilet gemaakt. ?

Weten jullie trouwens dat de vetten van avocado heel goed voor je zijn? Ik heb een periode gehad dat ik dacht dat het eten van vetten niet goed voor je was. Ik skipte alle vetten uit mijn dagelijkse voeding. Met als gevolg dat ik weinig energie had, mijn nagels braken steeds af en mijn haar was dof fer dan normaal en ga zo maar door. Kan je nagaan wat ‘voedsel’ voor een invloed heeft op je lijf. Ik word mij steeds bewuster van wat goed mij is en wat niet.

Want of je (in mijn geval) nou model bent of juist niet, mijn lichaam moet nog wel een tijdje mee en dan liever in goede gezondheid. Dat betekent dat ik dus ook gewoon vetten eet! Over een week of 2 heb ik een meeting met Ralph Moorman. Ralph was ook bij mijn event aanwezig en ik zal hem om een paar tips vragen die ik met jullie zal delen. Deze spekkoektaart is niet helemaal gezond, maar wel heel lekker en heb ik gemaakt met Caspar Bürgi in Koffietijd.

Onderstaand plaatje met tekst had Nicolette van Dam op op Twitter gezet en ik vind het zo’n goede uitspraak dat ik m met jullie wilde delen.

Mensen beoordelen elkaar vaak op basis van bijvoorbeeld de scooter/auto die ze hebben, kleding die ze dragen of het huis waarin ze wonen. Dit plaatje laat zo mooi zien dat het niet altijd alleen om de buitenkant gaat. Om een voorbeeld te geven waar ik aan dacht toen ik dit plaatje van Nicolette zag:? Als model ben ik gewend om te worden beoordeeld op mijn uiterlijk, maar door The Model Experience te organiseren ben ik met een hele andere kant bezig geweest dat niets met uiterlijk te maken heeft, maar puur met het organiseren en creëren van een event.

Dat was best een uitdaging, want ik vond het pittig om iets te ondernemen waar ik weinig ervaring mee had. Uiteindelijk gaat het erom dat ik trots ben op wat ik heb neergezet. Het succes zit m dan ook voor mij in het feit dat iedereen met wie ik heb samengewerkt tevreden is en er een goed gevoel aan over heeft gehouden. ?

Deze keer misschien een iets serieuzere blog, maar ik vind dat het ook wel eens kan, toch?! Ik hoop in ieder geval dat jullie het leuk vinden om te lezen. Laat het mij ook weten. Laat je comment achter onder mijn blog, dan kan ik daar iets mee.
Morgen moet ik naar Duitsland om daar 3 dagen te werken. Dat wordt heel gezellig, want we zijn met een leuk team. Fijne week!

Liefs,
Xoxo Marvy