Marvy heeft weer superveel meegemaakt! Ze presenteerde de Grazia PC Catwalk, ze was jarig en ze ontwierp een tas!

Zondag 2 september was het zover: samen met Grazia’s hoofdredactrice Hilmar Mulder mocht ik de presentatie van Grazia PC Catwalk voor mijn rekening nemen. Superspannend, maar wel heel leuk om te doen!

Mijn haar werd gedaan door het team van Jeffrey Janssen, van Wella. En mijn make-up verzorgde Carla Rep van Inglot.?

Ik mocht zelf een outfit uitzoeken bij Azzuro in de PC. Dit jurkje van D&G zag ik hangen en ik was meteen verkocht!

Een paar dagen later was de premièreshow van Mart Visser. In het Hilton Hotel moest ik mij om 12:30 uur melden om mijn make-up en haar te laten doen. Deze keer hadden Mart en het team van Lancôme voor een ‘matte look’ gekozen. Het team van Rob Peetoom verzorgde mijn haar: ik kreeg lokken met een mooie slag. Ik vond mijn haar echt supermooi gedaan!? Hier zijn Anouk, Amanda, Giovanca en ik nog even in ‘chill modus’ voordat de show begint.:

Mjn avondjurk was echt da bomb: een gouden jurk met pailletten, helemaal handgemaakt!

Het was voor het eerst sinds een aantal jaar dat mijn verjaardag niet viel op dezelfde dag als de show. Dinsdag vierde ik dus gezellig mijn verjaardag met mijn lieve familie en vrienden. Ik ben heel erg verwend met cadeaus, prachtige bloemen en superveel FB berichten en smsjes. Niet normaal!?

Gisteren was ik uitgenodigd door het merk TOV Essentials voor een workshop tassen pimpen. Een heel tov initiatief 😉 waar ik geen nee tegen kon zeggen. Dus voordat ik aan het werk moest, ging ik naar het hoofdkantoor van TOV in Amsterdam.?

?Na een korte introductie over hoe de lederwaren van TOV worden gemaakt, mochten we zelf aan de slag. Te beginnen met het uitzoeken van een tas. Chantal koos een tas met print en ik had voor het oranje exemplaar gekozen. ?

Binnen de kortste keren hadden Chantal en ik de hele tafel in beslag genomen: kralen, stoffen en knopen lagen overal. Waar moesten we beginnen? Gelukkig was ontwerpster Sharissa Lingg van TOV er om Chantal en mij een beetje op weg te helpen.?

Uiteindelijk ben ik begonnen met het verzamelen van verschillende kralen en andere versiersels, met dit als resultaat:?

?Wat vinden jullie ervan? Ik had er alleen geen rekening mee gehouden dat ik zelf al die dingen erop moesten naaien haha! ?De tas is dan ook nog niet helemaal af en ik denk dat ik er nog wel een paar uur zoet mee ben…

Tot volgende week!

Liefs,

Marvy