Marvy ontmoet Carice van Houten en vertelt er alles over in haar nieuwste blog!

Jeetje wat is zij leuk, zeg! Ik heb het natuurlijk over Carice van Houten. ?Carice is het gezicht van de geur Mexx Fresh, en om dat te vieren, hield het merk een gezellige borrel in Amsterdam. Een select gezelschap mocht haar vragen stellen over van alles en nog wat, en ik was daarbij! ?Ik was voornamelijk nieuwsgierig naar haar ervaringen met de pers, of ze altijd genoeg zelfvertrouwen heeft tijdens interviews en wat haar beauty secrets zijn. Ik heb er zelf natuurlijk ook wel een aantal, maar het is toch altijd leuk om ze van iemand anders te horen.

Carice’s beauty secrets: ?Veel water drinken en voor jezelf uitzoeken bij hoeveel uur slaap je het beste functioneert. Carice heeft bijvoorbeeld genoeg aan zeven uur slaap, terwijl ik echt minimaal acht uur nodig heb. ?Ze heeft mij ook de tip gegeven om eens een bindweefselmassage te doen voor mijn gezicht. Dat ga ik natuurlijk uitproberen en er met foto’s uitgebreid verslag van doen in mijn blog.?


Met Carice! Klein geheimpje: ik sta hier op mijn sokken, want Carice is niet zo lang. Terwijl ik echt dacht dat wij even groot waren.


FF het geurtje testen, hoor! Op deze foto spuit ik per ongeluk de mannengeur op, maar die vind ik dus lekkerder ruiken dan de vrouwengeur. Grappig hè?

Als ik erover nadenk, is geur best belangrijk. Carice vertelde ook dat zij aan verschillende parfums en geurtjes herinneringen heeft. Denk bijvoorbeeld aan het beeld van een ex-vriendje dat in je hoofd opkomt als je onverwachts zijn geurtje ruikt. Of dat je de geur ruikt van een zonnebrandcrème die je gebruikte tijdens de vakantie en je in gedachten ineens weer terug op dat strand bent.

Wist je trouwens dat het ruiken van een lekker parfum bij iemand over het algemeen positieve gedachten en ?gevoelens losmaakt? Er is onderzoek naar gedaan en de helft van de ondervraagden associeert een lekker ruikend parfum met een aantrekkelijk persoon. Jongens hebben dit overigens vaker dan meisjes. ?En wat ik dan weer heel interessant vind: een fris parfum dragen, kan een positief effect hebben op je zelfvertrouwen! De ene helft van de ondervraagden zegt daardoor ‘lekkerder in zijn of haar vel’ te zitten en de andere helft voelt zich gewoon ‘zekerder’.?


Tussen al het vragen stellen door kregen we ook nog heerlijk te eten.


Hier sta ik met Karin op de foto, zij is degene die de borrel heeft georganiseerd, wat een topper!


Met Mascha van beautygloss.nl.

Wat is eigenlijk jouw beauty secret? Ik ben erg benieuwd! ?Laat een berichtje achter onder mijn blog of stuur een mailtje naar redactie@cosmogirl.nl en misschien win jij dan Carice’s geur Mexx Fresh. Je mag zelf kiezen of je de mannen- of de vrouwenvariant wilt als je hebt gewonnen. 😉

XOXO Marvy