Afgelopen zaterdag liep ik de haute couture show van Mart Visser in het Hilton Hotel in Amsterdam.? Het is iedere keer weer een feest om voor Mart te lopen. ?Normaal gesproken heeft hij een rechte catwalk in een T-vorm, maar deze keer liep de catwalk helemaal rondom de zaal en zat dus bijna iedereen front row. ?

Backstage gaat het er bij de shows van Mart altijd heel rustig aan toe. In tegenstelling tot sommige andere shows waar het heel chaotisch is. De make-up (Lancôme) en het haar (Rob Peetoom) zijn altijd supergoed verzorgd en daardoor voel ik me zelfverzekerd als ik over de catwalk loop.

Het opbouwen van de show!

Vooraf moesten we even flink oefenen, want we moesten vier trappen op en af met hakken van tenminste tien centimeter! Aaaaah! Gelukkig is het allemaal goed gegaan.

Op de foto hierboven een aantal van mijn prachtige collega’s: Anneloes, Anna, Giovanca, Danielle, Nicole en ikzelf.

Tijdens de show zaten er weer veel bekende mensen te kijken zoals de prachtige vrouwen Quinty Trustfull en Daphne Deckers. En natuurlijk waren ook Fred van Leer, Bastiaan van Schaik en Mike de Boer van de partij. Het leuke was dat ik een jurk aanhad die zij allemaal heel mooi vonden. De avondjurk die ik op de foto hieronder draag, is mijn favoriet.

Foto: Anko Stoffels

Dan nog even het volgende: ?Op mijn Facebook-pagina heb ik het ook al gevraagd, maar ik ben erg benieuwd of jullie het product ‘stevia’ kennen?? Stevia is een extract van honingkruid, een 100% natuurlijke zoetstof. ?Hoewel stevia in andere landen al eeuwen wordt gebruikt als zoetstof, was het tot 2011 niet toegestaan in de Europese Unie. Sinds 2011 is hier verandering in gekomen en gebruikt bijvoorbeeld Coca-Cola het op de Franse markt in de Fanta producten.?

Hier ben ik dus heel blij mee, want dat betekent minder aspartaam etc. in drankjes, wat superslecht is voor je gezondheid. Op mijn Hyves pagina staat een artikel over aspartaam, voor wie het interessant vindt er meer over te lezen.?? Laat me alsjeblieft weten of je stevia kent en wat je ervan vindt.

Vorige week vroeg ik of jullie mij je lekkerste recepten wilden sturen. Nathalie heeft gewonnen met haar overheerlijke pizza met mozzarella, ham en rucola! Zij krijgt twee kaarten voor Marvy’s Model Experience op 7 juli in Amsterdam. Jullie lezen hier binnenkort nog veel meer over op deze plek, maar de tickets heeft Nathalie in ieder geval al in the pocket. Als je even je adresgegevens mailt naar redactie@cosmogirl.nl, krijg je ze thuis gestuurd.

Recept Nathalie:
Warm een pizza bodem (zelf gemaakt is het lekkerst!) even op in de oven en smeer er daarna een ?half bakje Boursin Cuisine over. Verdeel vervolgens plakjes mozzarella en hamreepjes over de pizza. Eventueel kun je er ook nog champignons en strooikaas op doen. Daarna gaat de pizza de oven in. Als de kaas goed gesmolten is, is-ie klaar. Dan hoef je er alleen nog wat rucola sla overheen doen. Errrrrug lekker!

See you next week!!!

XM