Vitaminebommen en hotelfeestjes…

Nadat ik twee dagen gezellig met de familie thuis was geweest, ben ik met een groep vrienden naar Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk gegaan. Een supercool hotel en we hadden een kamer met uitzicht op zee… Echt prachtig!

We hebben daar heerlijk gegeten en gedanst en de volgende dag zijn we naar een strandtent gegaan om warme chocolademelk met slagroom te drinken.

 

 

 

 

Vorige week had ik een van mijn laatste presentaties voor dit jaar in The Harbour Club in Amsterdam. Het was supergezellig! En mijn vriendinnetje Janine was daar ook aanwezig om van de live muziek te genieten.

 

 

 

Een van mijn favoriete artiesten van 2013, Niels Geuzebroek, trad in The Harbour Club op met onder andere het liedje Take your time girl. Wist je dat Niels dat liedje heeft geschreven op de hartslag van een kindje dat nog niet geboren is? ” target=”_blank”>Hier de link naar dat liedje.

 

Ben jij dol op verse fruitsapjes en kan je na al die feestdagen wel wat extra vitamines gebruiken? Hieronder een recept voor jullie, om het nieuwe jaar gezond te beginnen.

Verse fruit- en groenteshake met sinaasappel en spinazie
Je denkt waarschijnlijk: sap met spinazie? Maar geloof me, het is echt heel lekker!

1. Schil 1 sinaasappel, snijd hem in stukjes en doe deze in de blender.
2. Voeg 200 gram bladspinazie toe én een glas water.
3. Zet de blender aan en wacht tot alles vermengd is tot een groen, vloeibaar geheel.
4. Vind je de smaak van de spinazie nog te overheersend? Voeg dan nog een extra sinaasappel of een beetje honing toe.

Tip: Je kan deze fruit- en groenteshake het beste meteen opdrinken nadat je het gemaakt hebt. Wil je het toch even bewaren,  zet m’n dan in de koelkast, maar bewaar het sapje niet langer dan een dag.

 

Het is bijna zover; een nieuw jaar komt eraan, vol uitdagingen en veel toffe fashionable (Cosmogirl)momenten!

Dus: blijf vooral ademhalen, kom voor jezelf op, zeg eens iets liefs over een ander, drink voldoende water, lach (heel veel), praat eens iets minder en luister meer, kies voor je eigen geluk en onthoud magische momenten.

 

Happy New Year voor jullie allemaal!

 

Liefs,

Marvy