Vorige week was de Amsterdam Fashion Week en Marvy liep mee op de catwalk!

Vorige week heb ik het filmpje met Mascha van gemaakt over catwalk lopen en zelfvertrouwen op www.beautygloss.nl. We hebben zoveel lol gehad en zoveel reacties gehad. Via deze weg wil ik dan ook iedereen bedanken voor die reacties.

Er kwamen ook zoveel vragen over mijn puppy die in beeld kwam. Hier nog even een foto. ? Ze heet Hussel, is vandaag precies een half jaar jong en is een mix tussen een Jack Russel, Boeren Fox en een King Charles Spaniël. Leuk he?

Afgelopen week was het Fashion Week in Amsterdam en ik heb weer super mooie ontwerpen en modellen voorbij zien komen. De nieuwe collectie van Ilja Visser is heel mooi en bij de show van Elise Kim zag ik ook een paar mooie jurkjes voorbij komen die ik graag in m’n kast zou willen hangen. Zelf heb ik 2 shows gelopen; voor E.vil en Erny van Reijmersdal. Zie de foto’s hieronder.

Het haar en de make-up voor de show van Erny was top. Mijn haar en make-up werd gedaan door Haarstylist Rutger die speciaal voor de Fashion Week over was uit New York en Visagiste Severine van de House of Orange. Ik voelde me dan ook meteen top toen alles goed was gedaan. Ik had er echt zin in en het is uiteindelijk ook allemaal goed gegaan. Dit keer geen afgebroken hakken op de catwalk. 😉

Er zijn veel reacties binnen gekomen op mijn vraag van afgelopen week en het was ook deze keer weer moeilijk om een winnaar te kiezen.
Ik heb gemerkt dat het onderwerp zelfvertrouwen zeker veel los maakt en dat het laatste woord daar zeker nog niet over gesproken is wat mij betreft. Ik las bijvoorbeeld een aantal reacties op het filmpje met Mascha die niet al te positief waren. Daar heb ik wel respect voor! Iedereen heeft recht op z’n eigen mening en ideeën. Soms werkt iets voor de een heel goed, terwijl het voor de ander niet werkt. Ik vertel mijn verhaal naar aanleiding van mijn eigen ervaringen en zou het te gek vinden als jij, die dit nu leest of het filmpje hebt bekeken, daar iets mee kan. Maar dat hoeft niet altijd. Ik lees daarom graag jouw ervaringen over de onderwerpen die ik aansnijd.

De winnaar van deze week is Jona Henderik! Jij krijgt de Charming by Ti Sento armband. Als charm(bedeltje) heb ik een Chanel jasje voor je uitgekozen!!! Hoe cool is dat?! Ik heb dinsdag zelf één gekocht in de Facebook webshop http://apps.facebook.com/charming-f-shop/ en daar hebben ze nog veel meer andere gave charms.

Stuur je adresgegevens naar redactie@cosmogirl.nl onder vermelding van ‘Winnaar Blog Marvy’ en je krijgt je cadeautje zsm thuisgestuurd. Veel plezier ermee!
Volgende week ben ik een weekje skiën. Dus zal het een ‘sportieve’ blog worden. Ik heb er veel zin in, alleen kan ik nog niet zo goed skiën. Aaaaahhh.. Hoe kom ik heelhuids weer thuis?
Tips please?
XXXX Marvy