…en neemt mee…

Gisteren heb ik gewerkt met Anouk in Rotterdam voor het merk Bandolera. Super gezellig, want het komt niet altijd voor dat je werkt met vriendinnetjes. Erg gelachen, maar we waren ook heel professioneel(moet ik er wel even bij zeggen, want dit lezen zij natuurlijk ook…hahahaha).

Na mn job ben ik even snel naar de boekhandel geraced, want ik sta in de nieuwe Beau Monde met Leco. Leco heeft op die foto mijn lippen koraal roze gemaakt en toe ik het resultaat zag, ben ik meteen naar de winkel gerend om die kleur te halen. Zo cool! Ik vind dat Leco er heel goed in is om iemands mooie kenmerken naar voren te laten komen. Ik voel me in ieder geval altijd heel goed als Leco mijn make-up doet.

Deze week is het redelijk rustig qua werk en heb ik dan ook heerlijk de tijd om op het terras met vriendinnen te zitten. Mijn vriendinnetje Sytske kwam met zo’n leuke outfit en ketting aanzetten, die moest natuurlijk even op de foto voor mijn blog. 😉

En omdat ik volgende week een weekje weg ga, heb ik van mijn andere vriendinnetje Sharissa van Tov essentials een super cute armbandje gekregen die geluk brengt en mij beschermt als ik op reis ben. Hoe lief is dat?

Wat dat betreft heb ik zoveel lieve mensen om mij heen. Mijn familie en mijn vrienden zijn mij zo dierbaar. Tegenwoordig lijkt het wel alsof iedereen zo egocentrisch is geworden en alleen maar aan zichzelf denkt en aan de spullen die ze denken nodig te hebben. Geniet gewoon ook eens van een dagje naar het strand gaan met vriendinnen of gewoon lekker thuis chillen. Daar kan ik in ieder geval echt blij van worden en waardeer ik heel erg. Anyway, dat wilde ik even met jullie delen.

Van de week zat ik bij mijn kapper in Amsterdam( Rob Peetoom) en omdat je toch al snel 2 uur bij de kapper zit, heb ik alle bladen doorgespit op zoek naar een tof kapsel. Ik heb namelijk binnenkort een bruiloft en dan wil ik wel iets moois met mijn haar doen. Deze look van de show van Fendi vind ik wel heel gaaf, maar is misschien een beetje too much voor een bruiloft?! Wat vinden jullie?

Na een paar uur stond ik weer helemaal mooi buiten dankzij topstyliste Puck!?

Volgende week ben ik een weekje op vakantie en ik denk dat ik mijn laptop niet meeneem en ook mijn telefoon gewoon uitzet. Dus ben ik er over 2 weken weer met natuurlijk foto’s van de vakantie.
Misschien kan ik dan zelfs al een tipje van de sluier oplichten, want ik ga iets heel leuks doen de aankomende tijd, maar daar mag ik nu nog niets over zeggen.

Liefs,
Marvy