Marvy geeft een Long-Wear mascara en oogpotlood van Bobbi Brown weg.

Ik heb een sportief weekje achter de rug. Hoe dat komt? Vorige week werd ik gebeld door Trees, zij werkt op de afdeling PR en Marketing bij persbureau Fuse: ‘Luister Marv, het zit zo: Bobbi Brown heeft de ‘Long-Wear Eye Collection’ en die willen we je graag laten zien.’ ‘?Tuurlijk,’ zeg ik met mijn grote mond, ‘ik ben d’r bij!’. Maar Trees was nog niet uitgesproken… ‘Oh top je doet dus mee?! We gaan dit namelijk met jullie testen door jullie eerst heel mooi op te maken en daarna krijgen jullie Bootcamp-les van de enige echte Bootcamp goeroe Barbara den Bak! Om zo te laten zien dat de make-up mooi blijft zitten, zelfs nadat je hebt gesport.’ ‘Euh… help! Kan ik nog terug?’ Dus geen lekkere hapjes en met een champie in mijn hand de nieuwe make-uplijn bekijken, maar gewoon vol gas sporten! ?

Trees en ik zijn net omgekleed. Nu moet ik de make-up in om me mooi te laten maken met de make-up van Bobbi Brown. We kregen een speciale Bootcamp-proof outfit van Falke en sportschoenen van Reebok (Realflex). Die schoenen zijn heel licht en lopen superlekker.

De make-up zit erop. Bas Hokke, de visagist van Bobbi Brown heeft een eyelinerlijntje met potlood getekend boven mijn ogen. Verder heeft hij een vloeibare basismake-up gebruikt die goed ‘blend’ met mijn huid en de tint van mijn gezicht. Oke, m’n haar en make-up zitten goed. Outfit? Check! Fruitshake? Op! Nog een groepsfoto en gaan met die banaan!

Nu ben ik qua sporten wel iets gewend, maar Bootcamp is toch wel heftig hoor. Barbara vertelde mij trouwens dat als je in de buitenlucht sport, je meer calorieën verbrandt dan wanneer je in de sportschool dezelfde oefeningen doet. Wisten jullie dat? ?De oefening die ik hieronder doe, daar heb ik nog steeds spierpijn van in mijn billen. ?Je maakt een soort kniebuiging (alsof je voor de koningin knielt) en dat om en om 1 minuut lang. Niet te doen joh!

En tot slot nog een foto van het resultaat na een uur sporten en zweten. Tadaaaaaaaa: de make-up zit er nog op en Beertje en ik zien er nog best scherp uit, vind je niet?! ;-)?

Nu wil ik een van jullie de kans geven om deze nieuwe make-up zelf ook uit te testen. Dus heb ik gevraagd aan het team van Bobbi Brown of ik een Long-Wear mascara en Long-Wear oogpotlood mag weggeven en dat is gelukt!

Vind jij het belangrijk dat je make-up de hele dag goed blijft zitten? Zo ja, vertel me via een reactie onder mijn blog of via redactie@cosmogirl.audax.nl o.v.v. ‘Marvy Bobbi Brown’ waarom het zo belangrijk is voor jou en wie weet win jij volgende week deze mooie producten.

Geniet van je week!
XXX Marvy