Wow, wat veel goede tips heb ik van jullie gekregen op mijn blog! Dankjewel! ?Ik vind het zo leuk dat we via mijn blog ervaringen kunnen delen en tips kunnen uitwisselen. Op deze manier kan ik er zelf ook nog iets van opsteken.

Neem bijvoorbeeld de tip van Andrea: Je haar wassen met bier! Ik had er wel eens van gehoord, maar heb het nog nooit geprobeerd. Dat gaat nu dus veranderen, want ik ga vanavond mijn haar met bier wassen. Aaaahhh…!!! Natuurlijk laat ik je weten wat ik ervan vind.

Andrea, omdat jij de leukste tip had, heb je die heerlijke geur van Boss Orange gewonnen. Die kan je mooi opspuiten nadat je je haar met bier hebt gewassen ;-).? E-mail je adresgegevens even naar redactie@cosmogirl.nl o.v.v. ‘Winnaar Blog Marvy’ en je krijgt je cadeautje zo snel mogelijk thuis gestuurd.?

En ik kan niet vaak genoeg zeggen dat Boss Orange met deze geur Unicef helpt om kansarme kinderen toegang te geven tot goed onderwijs. Iets dat wij als vanzelfsprekend beschouwen…

??
Ik vind het mooi om te zien dat binnen de mode-industrie veel mensen en bedrijven zich inzetten voor goede doelen. De mode-industrie is een relatief klein wereldje, maar met een ongelooflijk grote invloed. Overal om je heen zie je wel iets dat direct of indirect met mode te maken heeft. Ik ben blij dat dit wereldje haar invloed op zo’n goede manier gebruikt.

Zo was ik vorige week aanwezig bij de lancering van het armbandje dat TOV Essentials en Yfke Sturm hebben gemaakt voor het Rode Kruis. Ik was daar samen met mijn vriendinnetje Kimberley Klaver en we waren in goed gezelschap van een heel leuke vrouw. Ik wilde zo graag haar hoed hebben. Gucci had die hoed vorig seizoen in de show en zij had ‘m op. Hebben hebben hebben!

Hier neemt Daphne Deckers het bandje in ontvangst van Yfke Sturm. Ik vind trouwens dat Daphne er heel leuk uitziet met dat T-shirtje en sterrencolbert.

En op de foto hieronder mijn vriendinnetje? Sharissa Lingg, de eigenaresse van TOV.? Natuurlijk ben ik super trots dat zij? samen met Yfke dit initiatief heeft genomen.

Dit is het bandje! Ik heb ‘m meteen diezelfde avond gekocht, gaaf hè! Hij is onder andere te koop bij www.littlesoho.com. Voor meer verkoopadressen, check: www.tovessentials.com.

?Volgende week mag ik iets spannends gaan verklappen, en ga ik je meer vertellen over Marvy’s Model Experience, een super gaaf beauty en lifestyle evenement dat 7 juli in Amsterdam plaatsvindt. To be continued…

Kusss,
Marvy