Vandaag weer een nieuwe blog van Marvy. Binnenkort is ze te zien in het programma Shopping Queens! En natuurlijk een nieuwe winactie!

Zelfgemaakt Mais pannenkoekjes, hoe lekker is dat?! Heel lekker kan ik je vertellen en ook nog eens gezond. Het recept heb ik van mijn vriendinnetje Lise gekregen en die ‘pannenkoeken’ heb ik klaar gemaakt voor Fred van Leer en zijn team.

Ze waren bij mij thuis om te filmen voor zijn programma Shopping Queens en ik moest toch iets op tafel zetten wat niet al te moeilijk is. Ik ben namelijk niet echt een hele grote held wat betreft koken, maar ik leer het ooit wel hoor. Hahaha..

Zo zag mijn huis er uit tijdens de opnamen. Best grappig, want dat zie je natuurlijk nooit op tv terug.
Zodra het item met Fred online staat, zet ik de link in mijn blog en zie je meteen hoe ik de pannenkoeken heb gemaakt.

Deze week ben ik ook heel druk met de voorbereidingen voor mijn event THE MODEL EXPERIENCE (7 juli). Ik heb naar jullie advies geluisterd en heb bijvoorbeeld gezorgd dat jullie uitgebreid make-up advies kunnen krijgen.

Fotografe Tarone Rachamim heeft een speciale stand waar jullie kunnen leren poseren. Zij heeft ook de ‘hoofdfoto’ gemaakt die nu bij mijn blog staat.

En… last but not least mag ik nu vertellen dat personal coach Ralph Moorman en Tv Chef Caspar Burgi er die dag zijn om jullie alles te leren over sporten en goede en lekkere voeding. Twee onderwerpen waar ik als model veel tijd aan besteed. Ik moet er immers voor zorgen dat ik er altijd goed uitzie!

Ralph Moorman (lekker ding ;-)) heeft onder andere een boek geschreven; De Hormoonfactor. Kijk maar even op zijn site, daar vind je allemaal interessante weetjes over onder andere over wat sporten met je doet.

Caspar Burgi is al een aantal jaar de tv chef van Koffietijd en heeft ook zijn eigen restaurant. Maar waar ik hem ook van ken en sommigen misschien niet weten; hij zorgt ook tijdens de Amsterdam Fashion Week altijd backstage voor het eten van de modellen!

Hebben jullie andere dingen/tips die leuk zijn om te doen tijdens The Model Experience, let me know!

Waar ik ook tijd aan besteed maar soms gewoon te weinig, is mijn moeder. Om haar te verrassen heb ik een GLOSSYBOX voor haar besteld. Kennen jullie dat? Deze maand heeft GLOSSYBOX namelijk de speciale Moederdagbox. Perfect om mamma eens goed te verrassen, want dat verdient ze.

Hier ben ik samen met mijn moeder bij de premiere van ‘One night with Joan Collins’.

Wil jij je moeder ook verrassen met zo’n box, laat mij dan weten waarom jij jouw moeder de allerliefste van de hele wereld vindt en zij zo’n mooie GLOSSYBOX verdient. Zet je antwoord onder mijn blog en wie weet heeft jouw moeder straks die gave box in the pocket ;-).

Kusss en tot volgende week,

Marvy

P.s. Wil je meer weten over de vorderingen van The Model Experience en welke BN’ers er allemaal komen, volg mij dan via Twitter @marvyrieder of Facebook Marvy Rieder