Marvy heeft een superleuke vakantie gehad in Tel Aviv!

Een paar dagen voordat ik op vakantie ging, begon de kermis (lees: feestweek). En ondanks dat ik mijn koffer moest pakken, kon ik het toch niet laten om nog even gezellig een kijkje te nemen. Erg laat is het niet geworden, want ik had geen zin om brak het vliegtuig in te gaan.

Mijn vakantiebestemming: Israël. Ik wilde altijd al graag een keer naar dit land en eindelijk was het zover! Het uitzicht op zee dat je ziet op de foto, is in Tel Aviv.

Het leuke aan de stad Tel Aviv is dat er sinds een paar jaar allemaal ‘rent-a-bikes’ staan die je voor een paar euro kunt meenemen en de hele stad mee kunt rondfietsen. Dat heb ik natuurlijk ook gedaan. Hier was ik op weg naar de tennisbaan.

Het eten in Israël vind ik echt super lekker. Het fruit smaakt heerlijk, de tomaten smaken naar tomaat in plaats van naar water, en op iedere hoek van de straat kun je falafel halen. Er staan ook veel van deze tentjes waar je fruitshakes kunt halen. Die had ik echt nodig na een uur tennissen in 35 graden: ik was kapot! Niet heel slim om met deze temperaturen te gaan tennissen, maar het was wel super leuk.

De volgende dag had ik een bruiloft: echt heel gaaf om mee te maken. De boom die je op de foto ziet, is gemaakt van een soort papier-maché. Het heeft maar liefst 2 maanden gekost om die boom op deze manier te maken met honderden glazen bolletjes met waxinelichtjes erin. Rondom de boom was een bar van ijs gebouwd. Echt een sprookje. Ik heb dan ook tot midden in de nacht gefeest.

Na een geslaagd feest, volgde een brunch met een klein groepje mensen waar ook Israëlisch topmodel Or aanwezig was. Wat een mooi meisje! En ze is ook nog eens heel aardig.

Bijkomen van alle feestjes doe je natuurlijk op het strand. Heerlijk lunchen, zwemmen in de zee – die trouwens net zo warm is als kippensoep! – en chillen op m’n strandbedje. Uiteraard onder de parasol: het was zo warm dat ik echt niet zonder kon. Plus het feit dat ik voor mijn modellenwerk niet te bruin mag worden. Vandaar ook de zonnebril en de hoed ;-).

Natuurlijk kun je in Tel Aviv ook goed shoppen! De mooiste kledingzaken en meest aparte sieraden heb ik daar gezien. Het felblauwe armbandje links bovenaan op de foto zit niet meer in de doos, want die heb ik nu om mijn pols.

De laatste avond gingen we uiteten. Eén keer raden waar ik tegenaan liep toen ik het restaurant uit kwam? Een vent die zijn hangmat tussen twee lantaarnpalen had gespannen, en daar heerlijk lag te lezen! Hoe grappig is dat?!

Een soja ice coffee met een huisgemaakt maanzaad taartje (zoooooo lekker!), was mijn laatste vakantie-ontbijt. Jeetje wat is het snel gegaan… ?Ik heb heel veel lol gehad en ik wil zeker nog een keer terug naar Tel Aviv!

Liefs en tot volgende week.

Marvy