Cadeaustress? Echt niet!

Ik ben deze keer op tijd begonnen met het kopen van kerstcadeautjes. Ik heb namelijk zó geen zin om weer in die mierenhoop van mensen terecht te komen die op het allerlaatste moment nog cadeaus proberen te scoren…

Ik kan natuurlijk niet alles gaan verklappen wat ik heb gekocht, want mijn zusje leest ook mijn blog en dan is het geen verrassing meer. Wel heb ik een paar leuke cadeautips voor jullie verzameld die ik tijdens het (online) shoppen ben tegengekomen.

 

Wat dacht je van deze:

[-] Maak een online fotoalbum voor je vriend(in) en/of familie. Heel leuk om te geven en niet superduur. Check bijvoorbeeld Hema.nl of Albelli.nl.

[-] Zelf ben ik fan van het merk TOV Essentials. Ik was laatst bij de lancering van de Daphne Bracelet en het zou best kunnen dat díe voor iemand onder de kerstboom ligt ;).

 

 

[-] Producten van de Bodyshop en Rituals: altijd lekker! 
 

 

[-] Mijn vaders favoriete bezigheid is zeker niet shoppen. Met Kerst krijgt hij altijd kleding. Nu heb ik een leuke tip voor je om een custom made overhemd te laten maken via shirtbyhand.nl. Ze hebben superveel kleuren en je kunt zelfs de initialen van je vader op het shirt laten zetten.

 

Christmas Food

Het enige dat ik nog in huis moet halen, is eten. Dit jaar is het namelijk mijn beurt om te koken, want de familie is gezellig Eerste kerstdag bij mij thuis. Waaaah… Maar ik heb toegezegd, dus nu moet ik er ook aan geloven. Geen idee wat ik ga maken, althans… Vorige week heb ik voor het eerst stoofpeertjes gemaakt. Zo simpel! Heel lekker als dessert:

Nodig: 
1 pan
8 stoofpeertjes
1 flesje bosbessenssap (250 ml)
50 ml water
1 kaneelstokje
50 gr suiker (ik heb in plaats van suiker 1 grote eetlepel honing gebruikt. Gezonder en heel lekker)

1. Schil de stoofpeertjes en hol de onderkant met een mesje uit. Het steeltje kun je laten zitten.
2. Doe Bosbessensap in de pan, samen met het water, het kaneelstokje en de honing.
3. Leg de stoofpeertjes in de pan en laat ongeveer 1,5 uur, met de deksel op de pan, op een laag vuurtje garen.

En omdat het toch kerst is, had ik bedacht er een bolletje vers vanille ijs bij te serveren. 

O nee! Ik bedenk me net dat ik nog geen kerstoutfit heb! Dat wordt dus toch nog shoppen… Wat erg.. 😉

 

Ik wens jullie in ieder geval alvast heel veel plezier tijdens de feestdagen.

Liefs,

Marvy