Guess who’s back?!

Na een superdrukke en leuke periode kan ik mij weer storten op het schrijven van mijn blog voor CG! 🙂 Inmiddels ben ik alweer een jaar aan het werk voor Shownieuws als lifestyle deskundige en daar heb ik het super naar m’n zin.

 

Ik ben vaak op locatie aan het werk met een cameraman en mijn ubercoole redactrice Lisette.  Op deze pic was ik aan het werk in Amsterdam op de PC hooftstraat om een ‘item’ voor het merk Burlington te draaien.

Dat is een superhip sokkenmerk en ik mocht daar onder andere Saar Koningsberger interviewen

 

Ook met mijn foundation (marVie foundation) gaat het goed en doen we leuke events voor meiden zoals jullie! Natuurlijk houd ik jullie via mijn blog op de hoogte van alles dat ik doe.

Mijn werk als model gaat natuurlijk ook gewoon door en om er goed uit te blijven zien, van binnen en van buiten, zorg ik er eigenlijk altijd voor dat ik lekker blijf sporten en  gezonde dingen eet(oké, niet altijd hoor ;-)). Ik struin vaak het internet af op zoek naar een recept voor een gezond ontbijt of ik bedenk er zelf een.

Vanochtend heb ik bijvoorbeeld havermout gegeten met sesamzaadjes, chiazaad, blauwe bessen en een klein beetje honing er doorheen. Echt heerlijk! Je kan er ook een appel doorheen doen met een beetje kaneel. Dat smaakt een beetje naar appeltaart!

 

Het heeft overigens wel even geduurd voordat ik dat ontbijt op tafel had, want toen ik mijn kastjes vanochtend opentrok, zat er niet veel meer in. Moest dus eerst met een knorrende maag naar de winkel om havermout en melk te halen. Ik gebruik trouwens verschillende soorten ‘melk’ voor de havermout. Soms koop ik sojamelk, de andere keer lactosevrije melk en amandelmelk. Je moet zelf maar kijken wat je het lekkerste vindt.

Dat ik ook echt wel van zoetigheid houd, was wel te merken tijdens mijn B’day Brunch afgelopen weekend. Heerlijke zoete kaneelbroodjes, dadels met roomkaas, chocolade en last but not least mijn over de top b’day cake in de vorm van een Louis Vuitton tas. Is die niet geniaal?! Gemaakt door een collega model die behalve dat ze zelf heel mooi is, ook nog eens  de mooiste taarten kan maken. Check haar website!

 

 

Ik ga afronden, want ik ga straks naar de cd release van zangeres Giovanca. Super veel zin in!

 

Haar nieuwe videoclip:

Tot snel! 

Liefs,
Marvy

P.s. Als jullie vragen hebben over mijn werk, sport, beauty of wat dan ook, let me know!!! Ik beantwoord alles…althans 😉