The Model Experience van 7 juli komt steeds dichterbij en Marvy heeft weer een tipje van de sluiter: ‘Prijzig Is Niet Cool’!

Kennen jullie Pinc Sale? Een vriendinnetje van mij vertelde dat Pinc sample sales door heel Nederland organiseert en heel veel verschillende sample collecties van bekende merken zoals Supertrash, American Vintage, Goosecraft en Patrizia Pepe vanaf 40% korting verkoopt. En weet je wat PINC betekent; “Prijzig Is Niet Cool!” 😉

Daar wilde ik natuurlijk meer van weten en ben naar Amsterdam gegaan. Serieus een hele loods vol met de tofste kleding en de leukste schoenen! Er was zoveel dat ik bijna niet kon kiezen, maar ik heb 2 hele leuke outfits gescoord waar ik super blij mee ben.

Omdat ik PINC Sale helemaal leuk vindt, heb ik gevraagd of zij ook tijdens The Model Experience aanwezig willen zijn met hun Sale en dat gaan ze doen!!! Super cool, want nu kunnen jullie, naast alle workshops die er gegevens worden, lekker eten en modeshows kijken ook nog flink shoppen voor hele leuke prijsjes!

Afgelopen week was ik ook nog even in Amsterdam om naar de nieuwe collectie van Thomas Sabo te kijken. Zowel Kristina Bozilovic (hoofdredactrice Talkies Magazine) en Cynthia Abma (actrice uit oa GTST), als ik zijn fan van het merk! Naast het feit dat we ons hebben vergaapt aan de mooie collectie, heb ik ook nog even heerlijk met Mo de hapjes geproefd, want ja, anders blijven die ook maar staan en dat is zonde. De chocolade mousse ging trouwens wel heel hard…Roy! 😉

Van Thomas Sabo naar de Bachelor List van de Jackie. Het feest werd gehouden in Club Air. Heel bekend Nederland was aanwezig om er achter te komen wie er op nummer 1 stond van de Jackie Bachelor List 2012. Lieke van Lexmond presenteerde de avond en dat deed ze super. Wat is zij toch mooi he?! Buiten dat vind ik haar ook nog eens heel aardig.

De prachtige meiden Kim Kötter en Nadia waren ook van de partij en natuurlijk geen leuk feest zonder vriendje Morris!

Uiteindelijk werd na ongeveer een uur in spanning te hebben gezeten de nr 1 bekend gemaakt, namelijk Johnny de Mol!! Johnny was er zelf ook om de prijs in ontvangst te nemen en heeft zelfs voor ons nog een paar nummers gedraaid.

Deze foto is ongeveer anderhalf jaar geleden genomen toen ik met hem voor het programma ‘Beat de Mol’ opnamen had.

Gisteren ben ik terug gekomen uit Duitsland. Daar moest ik 4 dagen werken voor bruidsmode. Ik denk dat ik wel honderden jurken voorbij heb zien komen, maar als meisje blijft het toch leuk om zo’n jurk aan te trekken!

De make-up die model Ilze en ik hier dragen is van Mac en is paars! Gaaf he?! Ik denk niet dat ik zo snel overdag zou dragen, maar op de foto vind ik het er mooi uitzien.

Ik ga nu racen, want ik ben geboekt voor een show en wil niet te laat komen.

Liefs en tot snel!

Marvy