BLOG: Marvy’s Model Experience!

Marvy is bezig met de laatste loodjes voor haar Model Experience! Wil jij er bij zijn? Psst.. Marvy regelt korting!

Marvy is bezig met de laatste loodjes voor haar Model Experience! Wil jij er bij zijn? Psst.. Marvy regelt korting!

Nog een paar dagen en dan is het zover!!! Aanstaande zaterdag is de eerste editie van The Model Experience!!! En tussen ons gezegd vind ik het retespannend :-D.

Ik heb er zin in, want het wordt heel erg leuk. Het team van haarstylisten van Rob Peetoom geven haaradvies en gisteren was ik in de salon in Amsterdam om mijn haar te laten knippen en highlights in mijn haar te doen. En daar heb ik iets heel cools ontdekt; Topanga!

Kleine veertjes in alle kleuren die aan je haar worden vastgemaakt, zo cool! Ze worden met een klein klemmetje vastgezet en als je het zat bent, dan kan je het er zo uithalen.

Natuurlijk wilde ik dat zelf ook proberen en dit is het resultaat. Ik heb gekozen voor kleuren die goed matchen met mijn haarkleur en subtiel opvallen.

En ze vertelde dat je ook gewoon je haar kan stylen met de stijltang of krultang, want de veertjes zijn bewerkt. Wil je dit ook, dan kan dat bij de salon van Rob Peetoom op de Elandsgracht in Amsterdam.

Fotograaf Otto v/d Toorn (van het tv programma ‘Model in 1 dag’), komt workshops tijdens TME geven over ‘leren poseren’ en gaat samen met Bastiaan van Schaik en mij op zoek naar het nieuwe gezicht van Cooper Vision.

Catwalk coach Gabriela Riedi is er de hele dag om catwalklessen te geven en je kan bij de stand van hannah je huid laten meten en advies vragen aan een van de huidcoaches. En shoppen bij PINC Sale!!!!

Op deze foto ben ik onderweg naar Caspar Burgi. Ik stond in de file en zat me te vervelen en ben toen gekke foto’s naar mijn vrienden gaan mailen. Tja, je moet toch iets doen om de tijd te doden..hahaha..

Hij gaat je leren hoe je een heerlijk gezond en vooral gemakkelijk ontbijt maakt voor jezelf. Vooral dat laatste vind ik erg handig!

En als klap op de vuurpijl worden er ook street dance workshops gegeven door Jake’s Dance Factory.
De dansers was Jake’s dansen over de hele wereld en hebben onder andere gedanst voor Chris Brown, Mariah Carey, Keith Sweat en Destiny’s Child, Ruff Endz and 50 Cent.

Waarom ‘dance’ workshops tijdens TME? Omdat behalve dat dansen leuk is, het ook nog eens heel goed voor je kan zijn. Goed voor je zelfvertrouwen en je figuur! šŸ˜‰

Kaartjes voor The Model Experience zijn te koop via www.themodelexperience.nl en je kan alles volgen via de facebook pagina The Model Experience.

En.. Pssst… Speciaal voor jullie: mijn private kortingsvoucher: BYmarVie. Vul deze in op de website en je krijgt €2,50,- korting op je kaartje!

Liefs en tot zaterdag,

Marvy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen