Het is weer tijd voor Marvy’s blog! Feestje hier, RTL Boulevard daar.. Een leuke week én de winnaar van de Glossybox!

Dinsdag was ik uitgenodigd om samen met mijn vriendin Chantal Bles naar de afscheidsborrel van John Lukken te gaan. John is 10 jaar lang hoofdredacteur geweest van de Beau Monde en gaat vanaf 1 juni voor het blad Veronica magazine werken. Tijd voor een feestje dus!

Een super gezellig avond bij Le Garage in Amsterdam (restaurant van Joop Braakhekke). Maar bij de redactie van de Beau Monde zag ik dat er tijdens de afscheid speech van John wel een traantje werd weggepinkt en dat vond ik best wel speciaal. Liever dat mensen het jammer vinden dat je weg gaat, dan andersom, toch?! Er waren veel bekende en gezellige mensen aanwezig bij het feestje zoals Irene Moors, Bridget Maasland, Estelle Cruijff, Patty Brard, Leco van Zadelhof etc..

Geen idee natuurlijk wat ik aan moest trekken, maar 1 ding wist ik zeker. Ik had geen zin in een jurkje met dat verschrikkelijke weer. Gelukkig heb ik een steengoede styliste als vriendin en zij wist binnen 5 minuten(ok, beetje overdreven, maar wel snel) de perfecte outfit bij elkaar te vinden, zie foto. Op de een of andere manier weet zij altijd wel waar ik me lekker in voel en wat mij goed staat. Daarom is zij styliste en ben ik model ;-). Zelf zou ik deze outfit nooit bedacht hebben, maar toen ik het aantrok voelde ik me meteen top! Op de blog van Chantal staat trouwens allemaal beschreven wat wij hier dragen. http://chantalblesstyling.blogspot.com/2012/05/today-im-wearing-afscheidsborrel-john.html

Op deze foto sta ik samen met John. Deze foto is vorig jaar gemaakt tijdens de Beau Monde Awards.

Afgelopen vrijdag was ik trouwens weer bij RTL Boulevard te zien. Ik was uitgenodigd om te praten over het feit dat Vogue richtlijnen heeft opgesteld dat ze niet meer willen werken met meisjes jonger dan 16 jaar en dat ze niet meer zo dun mogen zijn.

Hun motto: “Too young and too thin, is no longer in”! Wat vinden jullie daar van?

Ik ben er in ieder geval heel blij mee, want vanuit mijn stichting (marVie Foundation) ben ik daar natuurlijk al een tijd mee bezig. Een van de doelen van de stichting is namelijk het begeleiden en informeren van (beginnende) modellen over onder andere sport, voeding, zelfvertrouwen en financiën. Die twee doelen sluiten dus mooi op elkaar aan J.

En ja, ik mag de winnaar van de GLOSSYBOX bekend maken!! Roos jij hebt de Moederdag GLOSSYBOX gewonnen!! Hieronder haar verhaal:

Roos zegt: “Ik vind dat mijn moeder de box verdient omdat ze allereerst natuurlijk de liefste moeder van de hele wereld is. Ze steunt me nu het heel moeilijk gaat in ons gezin. Met m’n broertje gaat het slecht, hij is nu al 4 keer gewisseld van school dit jaar door zijn autisme en ik ben een aantal keer opgenomen in het ziekenhuis. Ze is een alleenstaande moeder en ze weet zich altijd staande te houden en daarom ben ik zo onwijs trots op haar!

Roos, stuur ajb zo snel mogelijk jouw adresgegevens naar redactie@cosmogirl.audax.nl en/of stuur een prive bericht via mijn Facebook pagina Marvy Rieder, dan gaan we ervoor zorgen dat je box op tijd binnen is voor moederdag.

Veel liefs en tot volgende week!!

Marvy