Keek jij vanochtend in de spiegel en dacht je toen ‘Ik voel me vandaag echt lekker’ of ‘Wauw, ik zie er eigenlijk best mooi uit’?

Niet? Dan wordt het hoog tijd om daar vandaag mee te beginnen!

Ik heb het in mijn blog wel vaker gehad over zelfvertrouwen en wat ik daarmee doe met mijn stichting. ?Deze maand is Dove een campagne gestart om meiden meer zelfvertrouwen te geven. November is gebombardeerd als ‘de maand van het zelfvertrouwen’ en daar doe ik natuurlijk graag aan mee.?

Op 1 november was de lancering van de campagne en hieronder een aantal ambassadrices; Actrice en schrijfster Elle van Rijn, mode ontwerperster Fabiënne Chapot, Beautyblogger Debbie Swiers en coach Vilna van Betten.

Wil je hier meer over weten en misschien wel een van de toffe workshops volgen? Houd mijn Facebook, Twitter( @marvyrieder) en natuurlijk ook de Twitter van Dove in de gaten.

Go Supermodel

Ik heb nog meer leuke dingen meegemaakt afgelopen tijd. Zo heb ik onder andere een heel tof event van Go Super Model gepresenteerd. Hiervoor waren 700 meiden naar Bunnik gekomen om met elkaar te kletsen, leuke dingen te doen en te dansen tijdens het spetterende optreden van Sharon Doorson! Zij kan zó goed zingen, niet normaal! En ik kan het weten, want ik was erbij… Samen met onder andere deze prachtige meiden.

And the winner is…

Wie wordt het nieuwe gezicht van Cooper Vision? De wedstrijd is gelanceerd in juli tijdens mijn event ‘The Model Experience’. Iedereen kon zich hiervoor inschrijven en afgelopen week is dan eindelijk de winnares bekend gemaakt. De uiteindelijke winnares is Lin Adams geworden! Mooie foto he?!

Confidence boost

Mijn werk bij Shownieuws vind ik iedere keer weer een feest om naartoe te gaan. Ik werk met leuke collega’s zoals Beau van Ervens Dorens en Bridget Maasland en op de redactie is iedereen super lief. Van tevoren heb ik al een paar kleding setjes klaar hangen, zodat ik kan aantrekken waar ik me op dat moment lekker bij voel. Dat is namelijk voor mij het belangrijkste: als ik me goed voel dan straal ik dat ook uit. En daar kan de juiste kleding mij zeker bij helpen.

Deze setjes hingen er vorige week voor mij klaar.

Beautytip

Ik heb trouwens nog een leuke tip! In mijn Glossybox van deze maand zat een wimperkrultang van het merk ELF (Eyes, Lips, Face). En die is echt te gek. Ik gebruik zo’n tang niet heel vaak, ook omdat ik bang ben dat ik mijn wimpers afbreek, maar deze heeft een systeem waardoor ie vanzelf terug veert en heel gemakkelijk vast houdt.

Crazy pic

Dit ben ik met mijn vriendinnetje Anna:

Liefs,

Marvy