Marvy heeft nauwelijks tijd gehad om haar blog up to date te houden, maar hier is er weer één!

De afgelopen weken was ik zo druk met werk en events dat ik nauwelijks tijd had om voor jullie te schrijven. Maar hier ben ik weer even met een update van de dingen die ik de laatste tijd heb uitgespookt.

Twee weken geleden begon ik bij Shownieuws als lifestyle deskundige en wat is dat leuk om te doen zeg! Tijdens de eerste uitzending werkte ik samen met Beau van Erven Dorens en afgelopen donderdag zat ik met Bridget, Renate en Edsilia aan de desk. Stuk voor stuk power vrouwen en ook nog eens heel gezellig. We hadden super veel lol met elkaar. 🙂

Voordat ik naar de studio ging om om mijn teksten voor te bereiden en te repeteren, ben ik samen met mijn vriendinnetje Chantal naar de opening van de nieuwe G-star store in Amsterdam geweest.? Supergezellig, want we hadden elkaar al een tijdje niet gezien en het was dus hoog tijd om even bij te kletsen. Toevallig: daar kwam ik Yfke tegen – een andere vriendin van me. Zij was tijdelijk weer in Nederland. Gezellig!

Het was superdruk in de winkel, maar ik heb wel nog even de collectie kunnen checken en die ziet er top uit. G-star selecteerde samen met Vogue Nederland zeven items van de collectie, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat: Dance for Life.

Ook ben ik naar de Leco Lunch geweest. Leco presenteerde in samenwerking met Douglas een lunch om zijn eigen lijn Leco Tools te laten zien. Ik heb de kwasten inmiddels geprobeerd en ik ben fan! Vooral de foundationkwast is heel fijn.

Hier zit ik gezellig naast twee prachtige vrouwen: actrice Liza Sips en Lisette van der Ster. Met Lisette werk ik samen voor Shownieuws.

De volgende dag ben ik na mijn fashionshow in Rotterdam s’avonds een drankje gaan doen met mijn vriendinnetje Kimberley. Op wie ik trouwens supertrots ben. Ze speelt in de serie Crimi Clowns die binnenkort op televisie te zien is!

In het Conservatorium Hotel zaten we heerlijk te chillen en te genieten van ons drankje. En check dat dessert eens… Helemaal gemaakt van chocolade!

Na een dag hard werken, hadden mijn collega en ik onszelf getrakteerd op een heerlijke pedicure!

CU next time!!

Liefs,

Marvy