Marvy maakte weer erg veel mee afgelopen twee weken. Check hier haar foto’s!

Wauw! Ik ben zo blij! Ik heb €4.500,- voor het goede doel Stop Kindermisbruik opgehaald! Samen met topfotograaf Nick van Ormondt en visagiste Elles Nijkamp. We hadden een fotoshoot als veilingitem ingebracht, maar dat er zoveel geld geboden zou worden, hadden we nooit verwacht. Hoe cool?!

Het charity dinner werd gehouden in één van mijn lievelingsrestaurants: The Red Sun in Blaricum.

De eigenaresse Wimmy Hu zet zich ieder jaar weer belangeloos voor Stop Kindermisbruik in en in totaal is er maar liefst €400.000,- opgehaald.

Over restaurants gesproken… Naast mijn werk is er natuurlijk ook weleens tijd voor een feestje met mijn vriendinnen. We waren uitgenodigd voor de opening van een nieuw restaurant: Izakaya in Amsterdam.

Het was erg gezellig! Met onder andere Nadia en Kimberley heb ik een topavond gehad. Wel hadden ze redelijk ‘aparte’ hapjes. Zien jullie wat dit is?

Het enige dat ik zag was chocola. Ik wilde er bijna een hap van nemen tot iemand zei ‘Oh durf jij echt die sprinkhaan te eten?’ Whaaaaaa…. Ik dacht dat ik gek werd! Hahaha. En dat terwijl het in andere landen een echte delicatesse is. Ik durfde er in ieder geval geen hap van te nemen, ook al zat er een dikke laag chocola overheen…

Verder heb ik vorige week de eerste Guess Footwear Store in de Benelux mogen openen. En raad eens waar die winkel zit? Gewoon bij ons: in Amsterdam. Omdat ik twee jaar voor het merk heb gewerkt als model, vond ik het extra leuk om die avond de presentatie te doen. De tweede schoen van links droeg ik tijdens de presentatie. Ze zitten trouwens heerlijk!

Tijdens de presentatie moest ik er natuurlijk als een echte Guess Girl uitzien, dus hebben we een mooie Guess by Marciano jurk uitgezocht. Hier de before-foto, met mijn hondje Hussel op de achtergrond.

En de after-foto met Willemien – de eigenaresse van de winkel. Zoek de verschillen hahaha! Ik heb mijn haar laten doen door het team van Rob Peetoom. Gaaf he? Kon ik het zelf maar zo mooi doen…

Wat ik wel (bijna) altijd zelf doe, zijn mijn nagels. Deze keer voor de Beau Monde Awards. Het thema was Glitter Rock en daar paste deze nagellak van OPI super goed bij.

Samen met mijn lieve vriendinnetjes Sahrissa (ontwerpster van Tov essentials) en Chantal (styliste van o.a. TVOH) waren we behoorlijk van de glitter zoals je kunt zien en hebben we een hele leuke avond gehad. Ik moest alleen na een paar uurtjes al weer weg, want ik had die avond een uitzending van Shownieuws.

Zoals altijd is het heel gezellig met mijn collega’s van Shownieuws. Deze keer zat ik met Bridget, Koos en Maurice aan de desk.

Bizar eigenlijk, want nu ik mijn blog aan het schrijven ben, besef ik eigenlijk hoe snel de tijd gaat en wat ik in zo’n korte periode allemaal doe en meemaak. Wat wij nu in een jaar meemaken, daar deden onze opa’s en oma’s waarschijnlijk hun hele leven over. Alles gaat zo snel. Volgende week is het alweer Sinterklaas en over een paar weken Kerst!

Dat betekent ook cadeautjes shoppen… Gelukkig heb ik voor mijn moeder en mijn zusje al een mooi cadeau gescoord, namelijk de Golden Glossybox. Deze box bevat fullsize make-up producten en wordt voor de Kerst thuisbezorgd.

Ik ga niet zeggen wat er in zit, want mijn zusje leest mijn blog ook, maar wat ik wel kan vertellen, is dat het een eenmalige editie is t.w.v. €83,- en ik heb ze via glossybox.nl voor €29,- gekocht. Leuke tip toch, want dan hoef je niet al die winkels in en uit.

Volgende keer heb ik weer een aantal gezonde en leuke tips voor jullie voor tijdens de feestdagen.

Liefs,

Marvy