Jullie vragen, Marvy antwoordt! Onze nieuwe blogger model Marvy Rieder laat elke donderdag van zich horen, deze week met een antwoord op één van jullie vragen!

Allereerst dank je wel voor alle vragen die jullie mij hebben gesteld. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen deze week de vraag van Justien te beantwoorden.

Vraag: “Hoi Marvy! Zou je misschien een keer een video kunnen maken van je kledingkast? Zodat ik en andere inspiratie kunnen op doen? En hoe kun je goed afvallen zonder dat je er een heel schema voor hoeft te hebben?”

Ok, ik moet iets toegeven.. Ik ben net verhuisd naar een nieuw appartement en heb nog geen echte kledingkast. Ik heb 1 kamer die dient als kledingkast en daar staan alleen nog maar kledingrekken in.

Ik durf daar dan ook echt geen video van te maken. Ik heb dus een paar kledingstukken uit m’n kast gehaald en die op de bank gelegd en daar heb ik een klein filmpje van gemaakt. Dat filmen moet ik nog een beetje leren, forgive me!

Wat betreft jouw vraag over afvallen. Uit eigen ervaring heb ik geleerd dat schema’s niet werken. Afvallen betekent ook niet dat je minder moet eten. Ik heb een lange periode heel weinig koolhydraten gegeten, omdat ik dacht dat dat goed werkte. Dat was ook zo, voor even! Toen ik weer normaal ging eten, kwamen de kilo’s er net zo snel weer aan! Ik was er dus he-le-maal niks mee opgeschoten.

Ik kan nu dus zeggen: blijf vooral eten( Je wordt sowieso chagrijnig als je niet eet)!

En verder:
– Ik snoep doordeweeks niet, maar in het weekend wel!
– Ik eet gewoon brood en pasta, maar wel volkoren.
– Daarnaast sport ik 3x in de week( tennis, pilates en fitness)
– Ik drink veel water en (groene) thee
– Ik ben lief voor mezelf (binnen- en buitenkant)

Justien, omdat ik jouw vraag heb uitgekozen, krijg jij de nieuwe geur van Christina Aguilera, Secret Potion, thuisgestuurd! Laat je me weten wat je ervan vindt?

Volgende week loop ik een aantal modeshows, ik zal kijken of ik achter de schermen een paar foto’s mag maken en misschien wel een filmpje! 😉

See you next week!

Kusss,

Marvy

PS: Dit is de outfit die ik met Oud & Nieuw aan had. Ik had even geen zin in een zwart jurkje, dus is dit het geworden!