Marvy heeft dit keer een aantal leuke tips & trics voor jullie, enjoy!

Vaak wordt er aan mij gevraagd wat ik gebruik om mijn huid mooi te houden, mijn gezicht goed te reinigen, wat ik eet en wat niet, hoe vaak ik sport, welke kleding ik leuk vind etc..

Als model let ik natuurlijk op wat ik eet en drink en wat voor producten ik gebruik voor mijn innerlijk en uiterlijk goed te verzorgen, maar dat is natuurlijk ook super belangrijk als je geen model bent.

In deze blog heel veel tips en trics (must haves) die ik in mijn dagelijks leven gebruik. Over het algemeen drink ik veel water en veel thee. Groene thee, kamille thee, sterrenmunt etc. Ik drink bijna geen ‘zwarte thee’, omdat dit ook mijn tanden kan verkleuren. Af en toe drink ik een koffietje, maar dan alleen cappuccino.

Sindskort heeft Alpro een sojamelk speciaal gemaakt om een goede cappuccino te maken. Ik drink mijn koffie ook wel met amandelmelk.

En over koffie/thee drinken gesproken… Café de Flore in Parijs is echt een super gezellig tentje waar je heerlijk kan zitten en genieten van alle mensen die voorbij komen. Het leuke van Café de Flore is dat er zowel studenten als celebs komen.

Tegenover het café zit ‘Ralphs’. Een restaurant naast de winkel van Ralph Lauren en daar kan je ook heerlijk lunchen. Hier zit ik gezellig samen met mijn Franse vriendinnetje Fiona. Zij is altijd op de hoogte van de laatste ins en outs, hotspots ed van Parijs.

Een andere tip is Aloë Vera. Ik gebruik veel natuurlijk producten waar Aloë Vera inzit. Zo heb ik met periodes een kannetje ‘pure’ Aloë Vera drink in mijn koelkast staan en dan neem ik dat iedere ochtend. En toevallig kreeg ik in mijn Glossybox van vorige maand een Aloë Vera After Sun! Ik ben 1 keer heel erg verbrand geweest toen ik in Aruba op vakantie was en toen gebruikte ik ook Aloë Vera op mijn huid. Dat heeft me echt gered, want na een paar dagen was mijn huid er al veel beter aan toe.

Voor mijn werk zit ik vaak in het vliegtuig en nu heb ik iets nieuws ontdekt, namelijk Fly Fit! Echt super, want het is een natuurlijk drankje dat de negatieve effecten van vliegen tegen gaat. Denk aan vermoeidheid, uitdroging, vitaminen tekort, stress etc. Voortaan sta ik uitgerust en topfit op de set.

Ik heb het misschien weleens laten vallen, maar ik ben fan van t-shirts. En nemen niet veel ruimte in beslag in je koffer. De t-shirts van E.vil zijn top, maar nu heb ik een te gek nieuw t-shirt merkje ontdekt, namelijk So.O. Hoe leuk is dit shirtje?!
Ik kwam het tegen toen ik deze week bij Chantal Bles op kantoor was om nog wat dingen te bespreken voor de Fashion Show van Jos Bles tijdens The Model Experience op 7 juli. Chantal en haar team waren alvast sets aan het maken en daar zat dit shirt tussen. Te gek!

En wat vinden jullie van dit shirt van Relish? Op deze foto draagt zij m als jurkje, maar voor mij is ie te kort, dus draag ik m als t-shirt!

Ook heb ik stiekem een foto gemaakt van 1 set waar ik helemaal weg van ben. Die zou ik zo zelf die dag aantrekken… Hmm.. Eigenlijk best een goed idee, ik ga het eens even vragen.

Als je mij dus in deze outfit ziet, dan weet je dat het is gelukt 😉

Hoop jullie 7 juli te zien bij The Model Experience!

Liefs,

Marvy

P.S. 1: Ik kreeg vragen over de dresscode die dag; “Fashionable but relaxed”
P.S. 2: Iedereen is welkom, je hoeft dus niet per se model te zijn of te willen worden!