Nieuws over Marvy’s Model Experience-dag en een aantal leuke backstage-foto’s van haar week!

Gisteren was ik in Rotterdam aan het werk. Ontwerper en Stylist Patrick is ondertussen mijn kleding aan het recht trekken, zodat het er mooi op de foto komt te staan, maar ik moest zo nodig weer een backstage foto maken. Ja hallo, ik moet toch leuke foto’s voor m’n blog maken! 😉

Deze foto heb ik geplaatst, omdat ik vind dat ik er op deze foto heel anders uitzie. De vorm van mijn neus lijkt anders, heel gek om mijzelf zo te zien. Dat hangt natuurlijk ook allemaal samen met de belichting, de make-up, het haar etc..

En de pose! Soms sta ik nog weleens voor de spiegel om te kijken wat een mooie pose is voor de foto en wat goed overkomt. Doen jullie dat ook wel eens?

Tijdens mijn event ‘The Model Experience’ op 7 juli kun je een gave workshop volgen bij een professionele fotograaf. Die laat je dan zien hoe je mooi op de foto kan staan.

Wil je een kaartje bestellen, dat kan via www.themodelexperience.nl. En als je deze code gebruikt: BYmarVie, dan krijg je korting op een kaartje en maak je nog eens kans op leuke prijzen, zoals een geluksarbandje van Jah Jah of van Blingissimo.

Naast werken, zijn er natuurlijk ook andere dingen…Taste of Amsterdam here we come! Overal stands met heerlijk eten. En herken je deze man? Julius Jaspers is van het RTL programma Topchef.

Hij vertelde met welke (biologische) producten hij werkt en dat de tonijn die gebruiken voor gerechten, met lijnen worden gevangen, in plaats van met netten. En dat is super, want in die netten komen ook vaak dolfijnen terecht die dat dan niet overleven.

Even nog een laatste drankje proberen voordat we weg moesten. Gezelligheid!!

Van Taste of Amsterdam door naar het Amsterdam Diner. ‘s Avonds was ik daar als vrijwilliger aan het werk. Het Amsterdam diner wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor het Aids Fonds. Vaak ben ik bij dit soort events aanwezig als gast aan tafel, maar het was zo leuk om deze keer in de bediening te staan!

Susanne, Co en ik moesten die avond zorgen dat iedereen genoeg te drinken had. Wijn, bier, frisdrank, ik heb me kapot gerend, maar ook erg gelachen. Want natuurlijk ging dat niet altijd even goed. Rode wijn bij de witte wijn schenken, verkeerde drankjes bij mensen neerzetten, maar hey ik heb mn best gedaan! 😉

En we konden meegenieten van alle optredens die werden gegeven. Gerald Joling was er, Karin Bloemen en Pearl Jozefzoon!

En ja, ook Sinterklaas was speciaal voor de gasten van het Amsterdam Diner uit Spanje gekomen. Natuurlijk kon ik het niet laten om met de Sint op de foto te gaan.

See you next week!

Love,

Marvy