Vorige week sloot Marvy zichzelf 12 uur op voor de actie ‘Lock me up, free a girl’, voor Stop Kindermisbruik!

Ook ik vind gezond eten kopen soms best lastig. Als ik de supermarkt inloop zie ik honderd dingen die ik lekker vind en vooral heel gemakkelijk zijn om mee te nemen. De kant en klaar dingen zeg maar.

En dan die afdeling met snoep en chocolade… Niet te doen! Ik heb in ieder geval al met mezelf afgesproken dat ik niet die supermarkt in ga als ik niet gegeten heb, dat scheelt echt.

Ik heb nu ook nog een heel leuk kookboekje gekregen van Ralph Moorman. Daar staat precies in wat lekker en gemakkelijk is om te maken.

Hij doet onder andere ‘Supermarkt Safari’s en komt ook een workshop geven tijdens The Model Experience. Hoe leuk?! Ik heb een super leuk recept gevonden in zijn boekje dat heel gemakkelijk te maken is en ook nog eens super lekker. De avocado spread:

Ingrediënten: 3 avocado’s, 3 tomaten, 1 ui, 3 tenen knoflook (kan ook zonder voor degenen die niet van knoflook houden), 30gr verse koriander of peterselie, snufje zout en peper.

Wat dat betreft hebben wij het wel getroffen hoor, hier in Nederland. Eten in overvloed en we zijn vrij om te doen en laten wat we willen. Voor degenen die het nog niet wisten: afgelopen zondag zat ik voor het goede doel Stop Kindermisbruik 12 uur lang in een hokje opgesloten.

Hier sta ik nog voor het hokje. ..

En hier zit ik erin…

Veel meisjes in India zitten daar dag en nacht in, omdat ze moeten werken in de prostitutie. Met het geld dat wij ophalen kunnen we die meisjes bevrijden. Mooi doel vind ik zelf en daarom zet ik mij daar voor in. Frankee schreef hier ook al een blog over, die kun je hier lezen!

Veel anderen zetten zich ook voor dit goede doel in, zoals Hind, Vivian Reijs, Jim Bakkum, Kimberley Klaver, Najib Amhali en ga zo maar door.

We kregen een kommetje rijst te eten en water te drinken, net als de meisjes in India.

Na de 12 uur werden we super verwend en kregen we op het terras van The Red Sun heerlijke sushi!!

De dag daarna heb ik mijn vrijheid gevierd en ben ik heerlijk gaan varen en bbq’en met vrienden. Dan waardeer je echt de mensen om je heen en de vrijheid die wij wel hebben!

Tot volgende week!

Xxx Marvy