…voor het goede doel!

Soms kan ik echt heel blij worden van make-up. Vooral als ik een nacht slecht heb geslapen zoals vandaag. De wekker ging af en ik wilde me het liefst onder mijn dekbed verstoppen.

Maar helaas pindakaas, ik moest er echt uit, want mijn dag staat vol gepland met afspraken en een casting.?Hoe fijn is het dat ik op zo’n moment ‘anti- donkere kringen’ uit mijn make-up lade kan toveren. ?Laat de zomer alsjeblieft snel komen, dan ben ik tenminste iets bruiner!

Blij van make-up werd ik ook gisteren toen ik de cover voor de JFK schoot met ‘Two Guys from Texas’. Zij maken prachtige foto’s en ik kan niet wachten totdat het blad uitkomt. De make-up werd gedaan door visagiste Esther van Maanen en ik voelde me echt mooi. Dat is een lekker gevoel, want op het moment dat je voor de camera staat geeft dat net iets meer glamour en dat beetje extra om de foto nog toffer te maken.

Na mijn shoot waren de mannen van Triggerfinger aan de beurt. ?Zij werden ook gefotografeerd voor JFK, maar voordat zij voor de professionele camera moesten, wilde ik nog even met ze op de foto.

Heerlijk nummer trouwens, ‘I Follow Rivers’:

Na mijn shoot moest ik door naar een afspraak waar ik mijn handtekening zette op een T-shirt van vrijwilligersorganisatie JCI(DO) dat zaterdag geveild wordt voor het goede doel. Ik hoop dat er veel geld wordt opgehaald!

?

Zelf doe ik ook iets voor een goed doel, namelijk Stop Kindermisbruik. 27 mei laat ik mij 12 uur lang opsluiten in een hokje van 2 bij 1!!!! Aaaahh…?Dit doe ik samen met nog 40 andere vrijwilligers, ondere andere Najib Amhali, Jim Bakkum, Kimberley Klaver en Vivian Reijs. Volgende week meer hierover.

Last but not least hieronder de winnares van de Bobbie Brown Long lasting wear producten:
Banu zegt:
Heey Marvy,
Ik ben al heel lang op zoek naar oogmake-up dat mooi is én goed blijft zitten. Ik draag dagelijks lenzen en gedurende de dag druppel ik wat lenzenvloeistof in mijn ogen als ze droog aanvoelen. Meestal spoel ik hier een deel van mijn mascara ook mee weg, waardoor deze uitloopt en soms zelfs op mijn lenzen vlekt. Ook tijdens het sporten en in de regen is langhoudende make-up natuurlijk erg handig. Oog make-up dat goed blijft zitten is dus erg belangrijk voor mij en ik zou dit dolgraag willen winnen!
Xx banu

Stuur jouw adresgegevens naar redactie@cosmogirl.audax.nl en je krijgt de producten z.s.m. thuisgestuurd.
Heel veel plezier met gebruiken Banu en laat me weten wat je ervan vindt.

Liefs,
Marvy.

P.s. Volg je mij al op Twitter of Facebook??Twitter: @marvyrieder ?Facebook: Marvy Rieder