Marvy stort zich op Twitter…

Wie leert mij hoe ik moet Twitteren? Tips, anyone? Facebook, daar ben ik inmiddels wel handig in geworden, maar dat Twitteren…

Ik begin er wel steeds meer lol in te krijgen, al dacht ik in het begin echt ‘waar ben ik mee bezig?’ Als ik even niets te doen heb, tijdens een shoot of een show, ga ik altijd even de Tweets van anderen lezen.

Zo volg ik @ILoveFashionNews en @Vogue, maar ook de tweets van @PerezHilton en @eenjurk vind ik leuk om te lezen. ?En @Cosmogirl_NL natuurlijk! 😉

Deze week was ik even op het hoofdkantoor van Rodrigo Otazu. Ik heb net een campagne voor hem geschoten en de foto’s zijn heel mooi geworden. Check hieronder 2 foto’s:

Op het hoofdkantoor liggen alle unieke stukken die Rodrigo door de jaren heen heeft gemaakt en daar zitten zulke gave dingen tussen. Ik kon het dan ook niet laten om even iets te passen. 😉

Wat vinden jullie trouwens van deze foto? Deze komt samen met nog een andere foto van mij levensgroot in een galerie te hangen, en is te koop.

En YES ik mag eindelijk bekend maken wie de bril van Vogue Eyewear (de favoriete bril van Kate Moss) heeft gewonnen, namelijk Nancy!

Hieronder Nancy’s reden waarom ze ‘m zo graag wilde winnen…
“?Ik zou graag de bril willen winnen omdat de zomer eraan komt en ik nog een bril nodig heb.? Ik heb meer dan een jaar niet mogen shoppen, omdat ik problemen had met mijn gewicht (ik was te mager) en ik met mijn moeder de afspraak had gemaakt dat ik pas weer mocht shoppen als ik op gewicht was.? Nu is het eigenlijk zover en gaat ‘t echt weer supergoed met me. Zo’n supergave bril maakt mijn zomeroutfit helemaal af!”

Dankjewel Nancy voor je openhartige verhaal. Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat. Jij bent zo open over jouw leven en je gevoel, daar heb ik bewondering voor. Ik denk ook dat je met jouw verhaal andere meiden kunt inspireren, jij bent nu immers op de juiste weg. ?Stuur je adresgegevens even naar redactie@cosmogirl.nl en jij krijgt de zonnebril van Vogue zo snel mogelijk thuis gestuurd.? En laat je mij even weten wat je van de bril vindt?

Volgende week ga ik weer wat van jullie vragen beantwoorden, ik heb er alweer een aantal gespot onder mijn blog, maar jullie mogen me altijd méér sturen natuurlijk. Dus heb je vragen over mijn modellenwerk, sport, voeding, beauty etc… let me know!

XOXO
Marvy