Marvy is superdruk met de voorbereidingen van haar Model Experience!

Mijn week begon goed. Met heel veel trots kan ik vertellen dat Hannah een van de sponsors is van The Model Experience. Hannah zal tijdens het event de huidmetingen verzorgen met de speciale Skin Analyzer, tips/adviezen geven, huidvragen beantwoorden etc.

Op de foto sta ik met Monica, de directrice van Hannah. Zij heeft, net als ik, ook voor Stop Kindermisbruik in een hokje gezeten om geld in te zamelen (zie vorige blogs).

Samen met Glennis Grace, die ook fan is van Hannah!

Wat vinden jullie van deze kleur nagellak?? Ik vind m zo cool. Mijn vriendinnetje Lise had m op haar nagels en die moest ik natuurlijk ook proberen. Ik heb mijn nagels wel 2 keer moeten lakken om deze kleur te krijgen, maar hij blijft super goed zitten.

Volgens mij is het een kleur van Koh, ik ben alleen vergeten welk nummer het was..sorry. Kan het wel vragen. Laat maar weten als je dat echt wilt.

Chantal en ik hebben een heel leuk interview gehad met Jannik Ollander, de eigenaar en ontwerper van Nialaya. Hij komt uit Zweden, maar woont al een tijdje in Los Angeles. Daar is hij ook nog niet zo lang geleden begonnen met zijn sieradenlijn.

Zoveel verschillende armbanden en allemaal even mooi. Chantal en ik hebben onze ogen uitgekeken. En dit is mijn favoriete armband!

Jannik vertelde dat toen Puff Daddy begon met het dragen van de armbanden, het ineens heel populair werd en nu iedereen de armbanden draagt. Zoals ook Justin Bieber en Olivia Palermo.

En professioneel als Chantal en ik zijn, hadden we alle twee geen visitekaartjes bij ons en moesten we onze gegevens het op een kladje zetten. Ergste was nog dat ik probeerde ‘business card’ erop te zetten, maar tot overmaat van ramp schreef ik ‘bunnis card’… pff… #goedeindruk #not

Hebben jullie gisteren voetbal gekeken? Ik was met vriendinnen ah kijken, maar de sfeer was na afloop natuurlijk niet top. Ik was onwijs teleurgesteld. Het enige waar ik nog om gelachen heb, waren de super grappige berichten op Facebook en Twitter. Niet te doen…

Omdat Hannah bij The Model Experience aanwezig is heb ik weer een super gave win-actie! Ik mag een Hannah Xperience(anderhalf uur durende behandeling) inclusief producten weggeven.

En tijdens The Model Experience wordt de winnaar bekend gemaakt. Waarom dan pas? Omdat het team van Hannah eerst wil onderzoeken wat voor een huid jij hebt en daarna de producten speciaal voor jou samenstelt. Hoe cool is dat?!

Het enige dat ik van jullie wil weten: Wat doe jij eraan om je huid goed te verzorgen? Denk daar goed over na, schrijf het alvast voor jezelf op en op mijn blog en wie weet win jij deze super prijs!!!!

Liefs,

Marvy