Zonnebrillen, presentaties én het nieuwe logo van Marvy’s Model Experience! Tijd voor een nieuwe Marvy-update!

Oh wat erg. Ik heb even een ‘bloggers-block’..hahaha.. Zoveel meegemaakt en zoveel gedaan, maar het komt er even niet uit. Ik ga maar wat foto’s op mijn telefoon bekijken, misschien komt mijn geheugen dan weer een beetje terug.. 😉

Et voila..
Maandag ben ik naar een presentatie van Brillant geweest. Op de prachtige locatie van de nieuwe Harbour Club in Amsterdam kon ik mij vergapen aan de allernieuwste trends van (zonne)brillen en er werd een kleine modeshow gegeven met prachtige modellen.

Ik heb daar zoveel brillen gepast, maar dit zijn mijn 3 favo’s.

Deze laatste bril is van het merk Italia Independent. Het rode van de bril is gemaakt van velours stof, heel vet. Ik heb m ook in andere kleuren gezien zoals aquablauw, oranje en paars! En als je goed naar die foto kijkt, lijkt het net alsof die bril erin is geshopt, vind je niet?!

En Vincent (van het hairstyling team van Rob Peetoom) moest ook even de modelpose voor mij doen en vindt deze bril absoluut tha bomb!! 😉

Oh ja, deze foto… Hier was ik backstage bij de perslancering van het merk Spanx. Kennen jullie het merk? Ik had er nog nooit van gehoord, maar omdat ik was gevraagd om de presentatie die dag te doen kreeg ik 3 A4’tjes met tekst toegestuurd die ik uit mijn hoofd moest leren. Spanx is een merk dat ‘Shapewear’ (oftewel corrigerend ondergoed…maar dat klinkt zo lelijk..hahaha) maakt. In Amerika is het heel populair en dragen veel celebs als Oprah Winnfrey, Gwyneth Paltrow, Kim Kardasian en Beyonce het onder bijvoorbeeld een jurk die ze op de rode loper aan hebben.

Dit jurkje had ik tijdens de presentatie aan…met Spanx eronder, want ik moest dat natuurlijk zelf ook even testen. 😉 De eigenaresse van Spanx heeft in een interview verteld dat meisjes/vrouwen zich zekerder kunnen voelen als ze Spanx dragen. Daar kan ik mij wel iets bij voorstellen, zeker als je vaak wordt gefotografeerd. Al is natuurlijk het meest belangrijk dat je ook zonder alle ‘hulpmiddelen’ lekker in je vel zit en vertrouwen hebt in je eigen ik! De foto is gemaakt door fotograaf Mark van Wengen.

Grappig dat ik door het zien van die foto’s en het schrijven erover alweer inspiratie heb voor mijn volgende blog.

Xoxo en tot snel!

Marvy

P.s. De locatie voor mijn event 7 juli is bekend: Loods 6 in Amsterdam en kaartjes zijn vanaf volgende te koop. Jeeeeehhh!!! Hoop dat jullie allemaal komen! En dit is het logo geworden. Wat vinden jullie ervan?