Lees meer…

Vorige week was ik met een vriendin shoppen in Amstelveen en hebben we bij Vitamboost een overheerlijke smoothie gehaald. Ik sta dan echt een uur te kijken wat voor een smoothie ik wil hebben, want ze klinken stuk voor stuk echt heerlijk! Uiteindelijk nam ik er eentje met ananas en kokos en daar had ik zeker geen spijt van.

En wat heb ik nu gedaan? Ik heb de volgende dag thuis zitten experimenteren met mijn blender en ingrediënten die ik daar ook had gezien. Daar kwam een heerlijke smoothie uit. Ik heb het recept hieronder opgeschreven, maar je moet wel echt van zoet houden als je hem gaat maken.
Ingrediënten:
– 1 banaan
– 3 of 4 dadels
– Scheut amandelmelk/sojamelk of… rijstemelk met kokos, die heb ik net ontdekt. Superlekker! (zie foto)
– theelepel chiazaad
– klein handje (wal)noten
en als je er iets exotisch van wil maken, voeg dan wat kokosmelkpoeder en rauwe cacaopoeder toe!

Gooi alles in de blender en laat deze een paar minuten op de hoogste stand staan, anders blijven de stukjes dadel en noot te groot.

Fashion Week

Afgelopen week was natuurlijk weer de Fashion Week en ik heb echt zulke toffe dingen voorbij zien komen!

De show van SuperTrash was heel gaaf, maar de shows van ontwerpers Dennis Diem, Winde Rienstra en Edwin Oudshoorn waren toch wel mijn favoriet deze Fashion Week.

Edwin Oudshoorn had de catwalk helemaal laten omtoveren tot een bloemen- en plantenparadijs en er werd ook live gezongen.

Winde Rienstra had de modellen schoenen van kurk aangetrokken die onwijs lastig waren om op te lopen (echt, respect voor die meiden), maar gelukkig is er niemand gevallen.

En kennen jullie het ontwerpers duo Truus en Riet van Spijkers & Spijkers? Zij mochten de Fashion Week afsluiten met hun show. Daar zaten trouwens ook een paar jurkjes bij die ik graag in m’n kast zou willen hebben hangen.

Modefabriek

De dagen na de Fashion Week ben ik ook nog even naar de Modefabriek geweest om inspiratie op te doen en naar de lancering gegaan van een nieuwe sneaker. Geoffrey Wijn is een kunstenaar die zijn inspiratie heeft losgelaten op gympen en daar is iets heel tofs uitgekomen. Wat vinden jullie ervan? Ik ben fan! Ze zijn vanaf maart te koop in de winkels.

Hou mijn Facebook/Twitter/Instagram in de gaten als je er meer over wil weten.

 

Liefs en enjoy your day!!
Marvy