Vol sporten, sapjes en vriendinnen.

Fit zijn en fit blijven, is voor mij heel belangrijk. Ik heb namelijk gemerkt dat hoe meer ik beweeg, hoe lekkerder ik in m‘n vel zit. Als je sport, komen er namelijk gelukshormonen vrij die je dat lekkere gevoel geven. Hoe cool is dat?!

Omdat de winter eraan komt, heb ik een supertof wind- en waterproof jasje en een t-shirt gescoord. Dat is heerlijk als ik buiten sport. Ik draag dan meerdere dunne lagen over elkaar in plaats van 1 dikke trui. Dat zit veel lekkerder.

Ook heb ik hele gave sportschoenen gezien van Lacoste. Ik twijfel nog een beetje welke ik zal nemen.

Welke vinden jullie het mooist?

Self Esteem Song

Maar over sporten gesproken… Wisten jullie dat er heel veel meiden van jullie leeftijd zijn die niet meer durven te sporten omdat ze onzeker zijn over zichzelf?

Sinds kort ben ik ambassadrice van het Dove Self Esteem programma. Met dat programma zorgen we ervoor dat meiden zoals jij en ik blijven doen wat we leuk vinden en trots op onszelf mogen zijn. Afgelopen donderdag werd de officiële Self Esteem Song gelanceerd in Amsterdam en ik was erbij om het te presenteren. Het liedje is van zangeres Sabrina Starke, zij is ook ambassadrice van het Self Esteem Programma. Dit is de video Toss me a dream die zij samen met een aantal meiden heeft gemaakt:

Green juice

Ik heb trouwens een heerlijke juice ontdekt die mij veel energie geeft en ik weet zeker dat jullie ’m ook lekker vinden. Al dacht ik daar eerst anders over toen ik de ingrediënten voor het eerst las. Dit zit er namelijk in:

2 zoete appels
2 stengels bleekselderij
een halve komkommer
een stukje gember (zo groot als je zelf lekker vindt)
een halve avocado
Om het nog iets zoeter te maken, kan je er ook witte druiven doorheen doen. En als je van iets zuurder houdt, doe je er een beetje citroensap doorheen.

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit sapje vinden. En als jullie een goede/lekkere tip hebben voor mij, schrijf het dan onderaan m’n blog bij de comments

Lekker lunchen met vrienden en bekenden tijdens de Ugg Lazy Afternoon was een cadeautje! We zaten bij de Harbour Club in Amsterdam en het was zo gezellig. We hebben erg gelachen en zijn onwijs verwend met mooie laarzen! 

 

Liefs en tot snel,

Marvy