‘Mijn oog viel ook op de schoenen die daar stonden. Kon het niet laten.’

De week is goed begonnen, want ik heb een enorme bos bloemen van ‘Elite Model Look’ gekregen, zo lief! Die heb ik dan ook naast me staan terwijl ik mijn blog aan het tikken ben.?

 

Van tevoren bedenk ik eigenlijk nooit wat ik wil schrijven, dat komt meestal vanzelf. En als ik even geen inspiratie heb, dan hoef ik maar naar m’n foto’s in mijn telefoon te kijken en ik weet alweer honderd dingen te schrijven 😉

 

Girl <3 Shoes

Vorige week ben ik naar een event geweest waar een mooie prijs werd uitgereikt aan iemand die haar eigen bedrijf was begonnen! Superleuk, maar mijn oog viel ook op de schoenen die daar stonden. Hahaha.. Kon het weer niet laten. Ik blijf toch een echt meisje! 

La Dress

Nadat ik de schoenen met moeite had terug gezet, moest ik een paar jurken ophalen voor een speciaal muziekevent dat ik een aantal dagen later mocht presenteren in de Harbour Club in Amsterdam. Wat een gave locatie is dat!

Uiteindelijk heb ik gekozen voor dit glitterjurkje van La Dress. Wat vinden jullie ervan?

 

TVOH

En niemand minder dan Trijntje Oosterhuis kwam daar optreden, met in het voorprogramma Tessa Bellinfanta en Bart Brandjes. Kennen jullie die nog van The Voice of Holland

9 november is er weer zo’n super gaaf Private Dinner Concert en dan treedt Do op en staan Meike van der Veer en Danjil Tuhumena in het voorprogramma. Ik kan niet wachten!

 

SLA

Opweg naar de jurkjes kwam ik langs ‘Sla’. Dat is een heel leuk lunchtentje/restauranttje in Amsterdam waar je zelf je eigen salade kan samenstellen. Heel gezond en lekker en zeker iets om thuis zelf ook een keer klaar te maken met vriendinnen.

 

Ik zit er zelfs aan te denken om binnenkort een ‘vriendinnenavondje’ te organiseren waarbij iedereen ingrediënten voor de beste sla ever meeneemt. Zo kan je zelf kiezen wat je wilt eten. Dat is toch top?! Denk aan ingrediënten als tomaten, courgette, geraspte (geiten)kaas, kipfilet, pijnboompitjes, pompoen, maïs… Alles wat jij lekker vindt. En vergeet niet een lekkere dressing te maken. Die maak je heel simpel zelf:?

4 eetlepels olijfolie?
1 lepel honing?
Een halve eetlepel balsamico?
Een beetje peper en zout?
Goed roeren en klaar!?

 

 

TOV Essentials

Super trots ben ik op mijn vrienden Michael en Sahrissa van het merk TOV essentials. Ze zijn met hun merk al bekend in Nederland en het buitenland, maar sinds vorige week hebben zij ook nog eens een eerste winkel op de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam.

 

 

En natuurlijk was heel bekend Nederland bij de opening aanwezig, zoals Nicolette van Dam, Kristina Bozilovic, Nadia Palesa en nog veel meer leuke mensen.

 

Aankomende week weer een druk programma voor de boeg en ik heb er zin in. Volgen jullie me al op instagram: MarvyRieder en Twitter? See u there en anders tot de volgende blog!

Xoxo Marvy