en komt bij in een spa…

Het was weer ganz gemutlich in Deutschland. Afgelopen weekend heb ik daar gewerkt en interessante mensen ontmoet. Wat dat betreft is het wel heel leuk om te reizen, want ik kom zoveel mensen tegen die je, denk ik, normaal gesproken niet zo snel spreekt.

Zo kwam ik een super leuke vrouw tegen die armbandjes van het merk Cruciani droeg. In Italie en in Spanje zijn de bandjes al een ware hype.

Ieder bandje heeft ook z’n eigen betekenis zoals het klavertje vier betekent: “A wish for every four-leaf clover, a four-leaf clover for every wish”.?En de bandjes zijn niet eens heel duur. Ongeveer een tientje per stuk.

Het leuke van mijn job in Duitsland was dat het qua make-up heel natuurlijk was. Zelfs m’n litteken dat ik in mijn wenkbrauw heb, werd niet bijgewerkt. Kijk maar naar de foto. Ik ben er inmiddels zo aan gewend, dat ik het niet meer zie, maar voor foto’s kleuren ze m toch altijd wel even in met een potloodje.

Maar voordat ik naar Duitsland ging, moest ik echt even relaxen. Ik ben namelijk de afgelopen maanden non stop aan het werk, inclusief de weekenden, dus is het ook heel goed om af en toe even te ontspannen. Uiteindelijk gaat het er toch om dat ik er goed en uitgerust uit blijf zien, want dat is belangrijk voor mijn werk. Deze keer ben ik naar de Spa gegaan van het pas geopende Conservatorium Hotel in Amsterdam.

Slippers, badjas en gezonde snacks stonden voor mij klaar en na een kwartiertje werd ik opgehaald voor mijn behandeling.

Na mijn massage, die top was, heb ik nog even gezwommen in het zwembad en daarna heerlijk met een boekje(cosmogirl ;-)), gerelaxt.

Voorlopig nog even geen vakantie voor mij. Tot en met eind september sta ik helemaal volgeboekt met leuke fotoshoots, shows en presentaties. Dus af en toe kijk ik naar dit plaatje die ik op mijn Iphone heb staan en droom ik even weg. Hahaha

Als ik een presentatieklus heb, dan wil ik er wel altijd mooi uitzien, maar het moet wel lekker zitten. En ik moet me er wel zelfverzekerd in voelen. Kleding die ik dan graag draag is van het merk Elisabetta Franchi.?Ik heb net hun lookbook bekeken en er zitten toch gave dingen bij. Begon bijna te kwijlen. Moet er even een paar met jullie delen.

Geniet van je dag en tot volgende week!

Liefs,

Marvy