Tim is vanaf deze week onze nieuwe blogger. Hij is druk met zijn nieuwe album bezig, maar heeft gelukkig ook nog tijd om te bloggen. En voor vakantie… ‘Ik zag me al zitten op een camping als een verzopen kat’

Lieve Cosmogirls,

De komende weken mag ik voor jullie een blog bij houden. En dat vind ik super leuk!

Ik ben net terug van een heerlijke vakantie! Twaalf dagen naar Marmaris, Turkije! Dit jaar kozen we ervoor om een last second te doen. Last second hoor ik je denken? Ja, je rijdt gewoon naar Schiphol zonder te weten waar je die dag naar toe gaat. Ontzettend spannend!

Mijn broertje zei: ‘Dat moet je doen!’ Wij hebben het vorig jaar ook gedaan en er was genoeg keuze. ‘Oké’, zei ik, laten we het gaan doen. Vrijdagnacht kwamen we op Schiphol. Vol goede moed liepen we naar de desbetreffende balie. Maar we zagen niks hangen!

De baliemedewerkster had geen goed nieuws: ‘Nee helaas meneer, voor vandaag en morgen hebben we niks voor u’. Ik schrok me rot… Ik kon alleen deze week. De woensdag daarop moest ik sowieso terug zijn voor een optreden in Nijmegen tijdens de vierdaagse.

Ook mijn broertje baalde. Want ja, hij had het aangeraden. Ik zag het al voor me. Daar gaat mijn vakantie, daar gaat mijn zon. Echt lekker weer was het nou ook weer niet in Nederland. Ik zag me al zitten op een camping als een verzopen kat terwijl ik de afwas moest doen…

We besloten terug te gaan naar mijn appartement in Amsterdam. En na drie uur slaap gingen we weer richting het vliegveld. Misschien was er nu alsnog een reis beschikbaar.

En ja!! Opeens was er toch nog een coole trip naar Turkije te boeken! Twaalf dagen Marmaris in een 5 sterren hotel! Top! Onze stress was meteen weg. We konden naar de zon!


Ons super de luxe hotel

We hebben daar een heel chille vakantie gehad. Het was wel ontzettend warm! De laatste dagen zelfs 52 graden! Stel dat je die kant nog op gaat: mijn tip neem zonneallergie tabletten mee! 😉


Lekker chillen op het strand

Ik had twee weken lang mijn telefoon weg kunnen leggen. Wat heerlijk! Geen whatsapp, geen gebel geen gemail. Maar meteen bij de landing voelde ik dat mijn vakantie erop zat. En ja, op Schiphol kreeg ik meteen telefoon van mijn manager. Maar gelukkig met goed nieuws over mijn nieuwe single…


De hele nacht naar luisteren! 😉

Mijn nieuwe single: ‘De hele nacht’ is afgelopen vrijdag officieel uitgekomen! En de eerste reacties zijn te gek! Altijd weer spannend hoe dat gaat verlopen en hoe de radio stations reageren. Ik hoop natuurlijk dat ‘ie non-stop wordt gedraaid. Gelukkig heb ik inmiddels geleerd het los te laten en maar te zien wat er gaat gebeuren. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om het tot een succes te maken. Ik houd jullie op de hoogte!

Tot gauw!

Liefs,
Tim