…van My Life Is Sweet!!!

Hi there!

Ik kom net terug van een boek release die plaats vond in een loods somewhere in the middle of nowhere. De auteur is make-up artiest Yasmin Heinz. Ze introduceerde haar boek door met een grote verfkwast op een model haar nieuwste look te demonstreren. Impressive!

Er werden rainbow cupcakes geserveerd en overal stonden flesjes bier. En aan het plafond hingen kroonluchters gemaakt van strikken en barbiepoppen (ik verzin het niet, take a good look!)

Ik was met mijn zwarte Clarks zwaar underdressed tussen alle hippe vogels, die schijnbaar massaal hadden besloten neongroen en sky high hoge plateau hakken te dragen. Wáár ben ik? In Berlijn natuurlijk! Where else wordt de route naar een feest aangegeven met hartjes op straat… En wie ik ben? Dat lees je hieronder! 

 

Eén van de pagina’s uit het boek van beauty guru Yasmin Heinz

 

Een mega surprise? Een paasei? Een Ufo? Nee, het is een (hele kunstzinnige) lamp

 

 

About me

Ik ben Jill, 21 jaar en ik kom uit Amsterdam. Sinds een paar maanden woon ik samen met mijn 18-jarige broertje (die hier naar de filmacademie gaat) in Berlijn. 

Het zou kunnen dat je me kent van mijn label My life is sweet. Ik heb 6 jaar geleden een schoolagenda ontworpen, en inmiddels ben ik alweer bezig met de zevende, en is My life is sweet uitgegroeid tot een merk dat naast schoolagenda's, kookboeken en DIY boeken,  bestaat uit lifestyle-producten, behang en beddengoed. Een droom die is uitgekomen!

 

 

 

 

Een deel van de collectie

 

Tekenen is al van kinds af aan mijn grootste passie. Ik tekenende altijd en overal. 

 

DIY-camera

Naast My life is sweet fotografeer ik graag, het liefste met een opgepimpte wegwerp camera. Ik houd van het surprise effect als de foto’s ontwikkeld zijn. Het pimpen is trouwens helemaal niet veel werk, met zelfklevende diamantjes en masking tape (gekocht bij Action & Kruidvat) ben je in no time klaar.

 

Friends!

Mijn vriendinnen zijn mijn grootste inspiratiebron, ik zou niet zonder ze kunnen! Thank God bestaat er Skype en Facetime. 

 

Ik heb de lijstjes trouwens zelf opgehangen. As you can see…

 

My desk

Ik werk vanuit huis, en ook al kom ik voor veel mensen chaotisch over (mijn bureau ligt altijd bezaaid met to-do lijstje, ik vind mezelf best wel organized. Ik weet tussen de rommel namelijk altijd precies te vinden wat ik nodig heb! 

 

Opruim tip: stop alles in dozen, dat helpt enorm. Je hebt alles bij elkaar en het ziet er toch netjes uit. 

 

Pink books

In mijn oude appartement lagen al mijn boeken verspreid, dit is de eerste keer dat ik een kast heb waar ik alles in kan zetten. Pas tijdens het inruimen viel me op hoéveel roze boeken ik heb! 

 

Karli en ik

Dit is Karli, mijn broer. We zijn totaal verschillend. Hij houdt van heavy-metal, ik van rustige muziek. En terwijl ik me suf blend aan gezonde shakes serveert hij trots zijn Karli’ Special (bestaande uit noedels, popcorn en kaas…) en toch past samen een appartement delen ons perfect. En als er íemand stijlgevoel heeft, is hij het: als ik niet zeker ben over een outfit laat ik hem checken, en hij zit er vrijwel nooit naast.

Anyway, dit is mijn leven in een notendop. En vanaf volgende week ga ik voor jullie bloggen vanuit Berlijn. Can’t wait!

 

PS ik heb ook InstagramFacebook en twitter