Vera over haar allereerste make-up must-haves

De wereld van beauty is groot, ze is enorm! Er zijn ontelbaar veel verschillende producten van verschillende merken, in verschillende verpakkingen, met verschillende kleuren, texturen en prijzen. Als je je eerste stapjes in deze wereld wilt zetten: waar kun je dan het beste mee beginnen?

Je moet lekker zelf weten wat je wel en niet draagt, ik zal je alleen vertellen welke producten ik denk het beste zijn om mee te beginnen.

Ligploss was het állereerste product waarmee ik begon. Een kleurloze lipgloss laat je lippen glimmen en net wat meer opvallen + het past bij elke look. Het is heel erg veilig, en zal dus niet heel erg opvallen maar je lippen wel mooi laten glimmen.

Mascara kan heel veel doen, vooral voor de blondines onder ons met vrijwel onzichtbare wimpers. Een beetje mascara en wow; je ogen springen eruit! Wanneer je donkere wimpers hebt maakt mascara deze ze nóg donkerder en goede mascara krult je wimpers ook of maakt ze langer. Mascara is perfect om mee te beginnen doordat je ogen subtiel een stuk meer de aandacht trekken.

Gebruik een beetje oogpotlood langs de bovenste wimperrand om je wimpers nog meer te laten opvallen, of juist een beetje op de waterlijn voor een iets zwoelere, meer smokey oogopslag. Kijk wel uit dat je het niet té zwart maakt, teveel zwart kan je uitstraling verharden.

Concealer of foundation. Toen ik met make-up begon was ik 14 jaar en begon ik steeds meer acné te krijgen. Ik vond het dus prettig een beetje foundation op te smeren zodat mijn huid minder rood was en zuiverde oogde. Als je af en toe plaatselijk een pukkeltje hebt is concealer beter, hier en daar wat aanstippen en je bent klaar. Ook perfect om wallen mee te camoufleren.

Liefs,
Vera