Frankee over zijn – fantasie – Valentijn.

Mijn lieve Valentijn,

Wat ben ik blij dat ik je nog niet ken.
Ik weet dat je ergens bent en op mij wacht.
Ik raad je aan om je energie te sparen.
Want als de dag komt dat je van mij bent, laat ik je niet meer gaan.

Ik kan nu al genieten van het idee dat we elke zondag samen brak op bed liggen. TV aan, knuffelend naar films kijken terwijl mijn katten ons vergezellen bij het ontbijt op bed.

Op maandag bellen we om elkaar een goede week toe te wensen. Werk, studie en ons sociale leven: we hebben het al druk genoeg, maar toch nemen we de tijd om te laten weten dat we aan elkaar denken.

Dinsdag rennen we door de regen naar de bioscoop. We bestellen samen de grootste bak popcorn die ik vervolgens in mijn eentje op eet. Jij kijkt mij aan en vindt het alleen maar schattig dat zo’n kleine jongen als ik zoveel kan eten. Ik voel me betrapt en laat de bak popcorn vallen. Jij lacht me uit en ik krijg het warm van je glimlach.

Woensdag maken we ruzie. Ik vond dat je te lang keek naar die andere jongen. Jij haalt weer een oude koe uit de sloot over dat ik jou een keer voor schut had gezet. We schreeuwen en worden kwaad tot we samen beseffen dat onze ruzie nergens over gaat. Ik bied mijn excuses aan en zeg: ‘Zolang ik een beetje jaloers blijf, zit het goed. Als de dag komt dat het mij niks meer uit maakt, maak je dan maar zorgen.’ Jij kijkt mij aan en geeft mij een kus.

Donderdag is de dag dat we allebei met onze eigen vrienden afspreken. Ondertussen sturen we elkaar leuke, lieve en ondeugende sms’jes. Als de dag bijna eindigt en we beiden in ons eigen bed liggen, beseffen we dat we toch liever bij elkaar in bed liggen. Jij komt ‘s avonds alsnog naast me liggen en je hebt een zak M&M’s voor me meegenomen!

Vrijdag, na een lange werkweek waarin ik je lastig heb gevallen met mijn liefde voor de TV serie ‘Scandal’, besluiten we om samen een marathon te houden. Je geeft na de tweede aflevering toe dat het inderdaad een spannende serie is en dat Olivia Pope een ‘girl on fire’ is.

Zaterdag doen we boodschappen. Ik probeer een maaltijd voor ons te koken, maar alles brandt aan. Dus jij bestelt sushi voor ons. We hadden besloten om niet ‘zo’n koppel’ te worden dat hun vrienden verwaarloost. Dus na het eten gaan we allebei met onze eigen vriendengroep de stad in. Ik sta op de dansvloer en dan voel ik je blik. Ik kijk op en zie je staan. We lachen naar elkaar. Mijn persoonlijke stalker.

Het is maar goed dat ik je nog niet heb gevonden. Ik zou amper tijd voor mezelf hebben. Ik zou dan ook niet meer een anti-Valentijnsdag kunnen vieren met mijn vrienden. Het is ook goed voor mijn portemonnee dat ik je nog niet ken, want daten is duur. Maar bovenal is het maar goed voor mijn hart dat ik je nog niet ken, want dan hoef ik ook niet de pijn te kennen voor het geval jij mij ooit verlaat.

Prettige Valentijnsdag, lieve Cosmogirls!

Frankee

Fotografie: Thefashiontourist.com