De Italiaanse look is dé stijl van het moment, volgens Mika

Als ik denk aan pure glamour en stijl dan is de Italiaanse stijl natuurlijk het eerste wat in mij opkomt. Veel van de succesvolle merken die wij tegenwoordig kennen komen uit Italie, denk hierbij aan Prada, D&G, Armani, Versace, Fendi enz. Italie zet vaak de trend uit voor de rest van de wereld en dat doen ze goed.
Maar wat doet zo’n stijlvolle Italiaanse vrouw nou om er zo uit te zien?

Hair: Het haar van Italiaanse vrouwen is vaak dikker en ze zorgen er altijd voor dat het er perfect en glanzend uitziet. Dit doen ze door het goed te verzorgen met de juiste producten, het haar te fohnen en/of straighten, goede olie’s en een strakke finish .

Product Tips : Shiny Oil.
Alfaparf Milano Diamante
Yellow (Ook geschikt voor blackhair )
John Frieda Serum

Make-up : Ogen zijn letterlijk the eyecatchers. Goede schaduwen, mooie liners, veel mascara en een sensuele blik maken de look. Op de lippen word vaak een neutrale of zacht rose kleur aangebracht, voor een feest is intens rood ook absoluut geoorloofd. Een van de kenmerken is een intense blush onder de cheekbone zodat je een inval in het gezicht creeert waardoor het gezicht slanker lijkt en de cheeks opvallender worden.

The Italian look zorgt voor een dagelijks verzorgd uiterlijk en kan daarom voor jou de inspiratie zijn om iedere dag het uiterste uit jezelf te halen.

Volgende maand interview ik een van de mooiste Italiaanse vrouwen binnen nederland : Graziella Ferraro, zij is de styliste van vele celebrity’s en bezit uiteraard zelf ook de italian look. Wil jij weten hoe je jouw outfit kunt matchen aan de italian look? Kom dan volgende maand terug op mijn blog voor de kleding tips & tricks van Graziella Ferraro herself.

Tot de Volgende maand!

X Mika

Volg Mika ook op:
Facebook
Zijn site
Twitter