Mika over minerale beautyproducten

Wat is het grote voordeel van producten vol mineralen en waar moet je op letten als het aanschaft?
Ik heb me er speciaal voor jullie in verdiept:

Mineralen producten zijn producten opgebouwd uit crushed minerals.
Veel merken verkopen mineralen producten maar ze zijn zeker niet allemaal even zuiver.

Het grote voordeel van mineralen producten is dat je huid niet wordt afgesloten. Je huid kan blijven ademen en je hebt hierdoor niet het gevoel dat je een masker of een vettige laag op je gezicht hebt.

Mineralen producten zijn fijn voor iedereen maar voor mensen met een gevoelige of probleem huid is het een echte uitkomst.

Met niet-mineralen producten sluit je de huid vaak meer af waardoor de gevoeligheid of je huidprobleem veel erger word. Probeer in dit geval zo weinig mogelijk make-up te gebruiken en als je make-up gebruikt kies voor het meest pure mineralen product.

Mijn favoriete product wat mineralen betreft is Youngblood Cosmetics.
een Youngblood Mineral Powder product is vrij prijzig en kost tussen de 40 en 70 euro. Maar wanneer je overgevoelig bent of een huidprobleem hebt, is het verstandig de juiste producten te gebruiken.

Youngblood mineral powders zijn 100% crushed minerals. Dit betekent dat er geen enkel toegevoegd conserveringsproduct wordt gebruikt. Hierdoor heb je hebt niet het gevoel dat je iets op hebt. Het trekt supermooi in de huid en je huid kan blijven ademen.

Heb je geen overgevoelige huid, maar wil je toch een product met mineralen proberen voor een lagere prijs? Goede merken zoals MAC, Make Up Store en INGLOT hebben ook supermooie producten voor een betaalbare prijs. Maar de puurheid is wel minder.

Tot volgende maand!

X Mika

Volg Mika ook op:

Facebook
Twitter
Web