Met iets compleet verkeerds thuis komen: Marije weet er alles van.

Jullie herkennen het vast wel, je nieuwste aankoop blijkt toch eigenlijk een miskoop te zijn. Bij dat meisje op straat zagen die schoenen er helemaal stylish uit, maar bij jezelf staat het toch niet zo leuk als je verwacht had. Of op de paspop stond het allemaal nog leuk , maar zelf kan je toch niet echt zo’n kledingcombo maken…

Laatst had ik weer zo’n miskoopmoment.
Het was uitverkoop en er lag een jasje dat zo afgeprijsd was dat ik het gewoon echt niet kon laten liggen. Maar toen ik thuis kwam en hem nog eens aantrok bleek hij toch heel kriebelig te zijn en was hij toch niet zo fantastisch als ik dacht.. Dus was het dat geld wel waard? Chagrijnig bedacht ik me dat dit weer een miskoop was. Snel stopte ik hem maar ver in mijn kast weg. Vergeten dat jasje! En na enkele maanden toen ik mijn kast stond op te ruimen zag ik hem weer liggen. Inmiddels al veel te klein geworden, dus kon ik hem weer aan mijn nichtje geven. En een slechte eigenschap van mij is dan dat ik ga bedenken wat ik wel niet van al mijn miskopen had kunnen kopen.

Maar nu heb ik er wat op gevonden. www.mijnmiskoop.nl .
Een site waar je je miskopen te koop kunt aanbieden. Want voor sommigen is het wel een top aankoop. Ook als je geen miskopen hebt, (kan ik me niet voorstellen..) kun je even rondkijken of er iets voor jou bij zit.

Wat waren jullie laatste miskopen?